2777
2789

من کنکور ارشد دادم و رتبم جوری شد که فقط برا آزاد مجازم

خیلی دو دل بودم که برم دانشگاه آزاد یا یه سال بمونم برا سراسری 

آخرش گفتم من که نمیتونم از خانواده جدا شم برم شهر دیگه و  شهر خودمونم برا این رشته دانشگاه سراسری نداره 

نزدیک ترین شهرم باز حدود دو ساعت راهه که اگه بخام برم و بیام رفت و آمد سخته 

سراسری تهرانم که اصن در خودم نمیبینم 

اگه قراره برم آزاد تهران خب همین جا آزاد میرم که نزدیک خانواده باشم چه کاریه 

به نظرم دانشگاه بدیم نبود و اوکی بودم

حالا دوستم این سری که داشتیم حرف میزدیم گفته دانشگاه این جا اصلا خوب نیست و فلان و ....و خلاصه حتما میخاد سراسری قبول شه خودش و واقعانم آدم پرتلاشیه 

از اون موقع که این حرفارو زده خیلی بهم ریختم

حس بدی دارم که همچین تصمیمی گرفتم 

نمیدونم یعنی دارم اشتباه میکنم؟ 

اگه یه سال بمونم و تهش هیچی نشه واقعا اعصابم خورد میشه

از طرفیم میترسم که نکنه دارم عجله میکنم و حرف دوستم درسته و بهتره یه فرصت به خودم بدم 

خیلی گیجم واقعا 

اصلا به خودت استرس نده اخرش میخوای کار کنی دیگه هر جا بری اون مدرکتو قبول میکنن

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

هدفت از خوندن فوق چیه. اول اینو مشخص کن 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به خودت استرس نده اخرش میخوای کار کنی دیگه هر جا بری اون مدرکتو قبول میکنن

نمیدونم اخه سراسری خب معتبر تره فرصت های بیشتری دارن اونا و اساتید بهتره 

خودم اینارو میدونم 

با این حال میخاستم برم آزاد که این جوری گفت دوستم ..

نمیدونم اخه سراسری خب معتبر تره فرصت های بیشتری دارن اونا و اساتید بهتره خودم اینارو میدونم با این ح ...

چرت و پرت گفته 

همون دانشگاه خودتو برو کار کردن به عرضه داشتن و پارتی داشتنه الان دیگه به مدرک تحصیلی نیست 

دوستای من هر کدوم یه دانشگاه رفتن یا ازاد یا سراسری یا اصلا نرفتن ولی بازم شاغلن و راضی

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

میخام کار کنم برا همین برام مهمه

اگه فقط برای کاره مهارت مهمه. اگه میخوای دکتری دانشگاه دولتی بخونی بله مدرک دولتی مهمتره چون تو مصاحبه برای دولتی بچه های خودشونو میگیرن. اگه مهاجرت که فرقی نداره واقعا تازه آزاد راحتتره چون درگیر آزاد کردن مدرک نمیشی. باید برای کار کردن مهارت یاد بگیری 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
میخام کار کنم برا همین برام مهمه

من توجه نکردم برای ارشد میخوای بخونی

دنبال کار گشتی اصلا؟ با همین کارشناسی هم میتونی کار پیدا کنی 

ازاد برای ارشد خوب نیست خیلی هزینه داره

من توجه نکردم برای ارشد میخوای بخونیدنبال کار گشتی اصلا؟ با همین کارشناسی هم میتونی کار پیدا کنی ازا ...

اره ارشده 

و این که نه چند جا صحبت کردم باید حتما ارشد داشته باشم 

اره ارشده و این که نه چند جا صحبت کردم باید حتما ارشد داشته باشم

همون دوساعتی که گفتی راهه اونو انتخاب کن اینجا سراسری خیلی بهتره تا آزاد 

دوستت بیخود کرد کسی ازش نظر پرسید که نطق کرد ؟

نه همین جوری داشتیم حرف میزدیم 

نمیدونم واقعا 

الان این دوستمونم که میگه برا دکترا بچه های خودشونو میگیرن درست میگه 

اگه ارشدت آزاد باشه دیگه کلا برا مقاطع بالاتر باید قید سراسری رو بزنی 

واقعا اعصابم بهم ریخته