2777
2789
عنوان

کمک برای پس گرفتن طلب

4451 بازدید | 43 پست

سلام دوستان گلم. اگه بخوایید طلبتون رو از کسی بگیرید که باهاش رودربایستی دارید چطور اقدام میکنی؟ پیام میدید یا تماس؟ چطوری عنوان میکنید؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم یه مبلغی ازم گرفته واسه شب عید لازم دارم. چطوری بهش بگم. روم نمیشه

قرار بود چه زمانی پس بده 

هیچ وقت به صمیمی ترین دوستاتون پول قرص ندین 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
پیام بده بگو لازم دارم دم عید خرید دارم اگه میشع لطف کن بده😐

راستش خودش شاغل نیست اما من شاغلم. شوهرش وضعش خوبه. اما این پولو بدون اطلاع همسر من و ایشون بهش دادم

بگوراستش خجالت میکشم بهت بگم اماخودم نیازدارم اگه میشه پولموبده

والا راستش جمله بندیش برام سخته

پولمو بده زشته آخه. 

راستش خودش شاغل نیست اما من شاغلم. شوهرش وضعش خوبه. اما این پولو بدون اطلاع همسر من و ایشون بهش دادم

بهش پیام بده بگو عزیزم با عرض شرمندگی اگه زحمتی نیست میشه مبلغی ک بهت قرض دادم پس بدی حقوقم هنوز ندادن و مبخوام خریدعید کنم یا بگو میخوام خرید کنم اون پولی ک ب شما دادم جز پس اندازه خودم وهمسرم بود الان برا عید لازمش داریم شوهرمم نمیدونه دادم ب شما اگه میشه زودتر برگردون🤔

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
نه وقتی شما اون پولو قرص میدادین طرفتون نگفت چه زمانی بر میگردونه؟

گفت تو رو خدا هر وقت لازم داشتی بگو. تاریخ دقیقی نگفت .منم گفتم خیالت راحت تا شب عید لازم ندارم