2777
2789
عنوان

راهنمایی درباره بابلیس

59 بازدید | 12 پست

بچه ها من به یه بابلیس نیلز دارم بنظرتون دو کاره بخرم که هم اتو باشه هم بابلیس یا فقط بابلیس بگیرم

موهام بلنده دخترمم هنوز کوچیکه

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدا بخر دوکاره ها قوی نیس 

زودتر خراب میشن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اتو بکارم نمیاد زیاد بیشتر بابلیس

پرومکس بخر مرگ نداره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

منظورت برس چرخشی هست ؟ 

متاسفانه خرید اشتباه انجام دادم الان پشیمونم 

عملا به دردم نمیخوره 

برای شما اگه موهاتون بلنده بابیلس زیاد به درد نمیخوره نهایت موهات تا شونه هات باشه یا یکم دیگه بلند تر خوبه زیاد بلند باشه برات کار نمیکنه 

و دقت کن اگه بابیلس گرفتی جنس شونه هاش مثل برس گرد های معمولی فلزی یا سیمی باشه نایلونی نباشه 

این تجربه منه

برای استفاده روزانه هم اتو فکر نمیکنم خوب باشه چه اتو چه بابیلس گرفتی حتما کنارش یه اسپری ضد حرارت بگیر و گیره تقسیم مو‌ 

من دیگه میخوام‌برم کراتین راحت بشم 

راستی مارکی که من گرفتم رمینگتون بود 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

قبل عید ۴/۵ میلیون گرفتم پشیمونم بهترین مارک موجود تو بازاره ولی به کار من نیومد یه بار هم وقتی داشتم استفاده میکردم موهام از پایین رفت داخل فن اش و خراب شد فرستادم نمایندگی الان سالمه 

میتونستم روی اون پول بزارم برم کراتین یا با هزینه کمتر اتو مو‌بگیرم ولی خب ندونستم کاش یکی بود میگفت به درد موهای بلند نمیخوره 

الانم دوباره بین یه اتو مو حرفه ای و کراتین موندم 

راستی تو برای حالت دادن میخوای یا صاف کردن ؟ اگه یشوار داری به نظرم همون‌برس گرد و سشوار بهترینه 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
منظورت برس چرخشی هست ؟ متاسفانه خرید اشتباه انجام دادم الان پشیمونم عملا به دردم نمیخوره برای شما اگ ...

نه برس با بابلیس فرق داره

قبل عید ۴/۵ میلیون گرفتم پشیمونم بهترین مارک موجود تو بازاره ولی به کار من نیومد یه بار هم وقتی داشت ...

نه فقط برای عروسی یا تولدی چیزی میخوام فر کنم و حالت بدم

نه برس با بابلیس فرق داره

بابلیس که اسم‌ یه برنده 

اهان‌فهمیدم 

اره خوبه بگیر معمولا چیزایی که دوکاره یا چند کاره هستن به نظرم اون توان رو ندارن جدا جدا بخری خوبه 

انبر موج هم خوبه 

نه فقط برای عروسی یا تولدی چیزی میخوام فر کنم و حالت بدم

با اتو مو هم میشه موها رو فر کرد و حالت داد ولی قلق داره 

همون به قول خودت بابلیس رو بگیر 

به خوشی استفاده کنی پیشا‌پیش