2777
2789

پسرم سه ماه و.نیم و شیر خودمومیخوره به گفته پزشکش باید کمکی رو.شروع کنم ولی گفت اصلا حریره بادام ندم بهش ،حساسیت زاست 

شما چیزی میدونید ؟؟؟؟

منم دخترم رفته 8ماه رفلاکسم داشت الان بهتره ولی حریره بادوم میدم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماه و نیم خییییلی روده هیچوقت این کارو نکن پسر من چهارماه و نیم شه رفلکس شدیده هفته ی پیش پسرمو بردم متخصص تغذیه اطفال گفت یه ماه زودتر شروع کن ینی از پنج ماهگی  اونم از فرنی هفته اول ارد برنج و اب و یکم شکر و هفته ی بعد بهش شیره با دوم اضافه کن و هفته سوم سوپ رو.شروع کن من دوتا متخصص تغذیه بردمش هیچوقت اینقد زود شروع نکن بهش فشار میاد

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
در ضمن ریفلکس داره که با دارو کنترل شده و وزنشم خوبه

برای رفلاکسش چه دارویی میخوره؟ آدم تا بادوم رو نده که نمیتونه بفهمه بچه حساسیت داره یا نه چون بچه ها باهم فرق دارن من که تا حالا نشنیده.بودم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

دختر منم از ۴ ماهگی کمکیش شروع شد زیر نظر پزشک. هفته دوم که حریره بادام دادم حساسیت داد تا هفت ماهگی که برطرف شد حساسیتش به بادام. بعضی بچه ها ممکنه حساسیت بدن برای همه پیش نمیاد ولی خب نظر دکترتون حتماً پیشگیری بوده.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
میشه بگید چطور حساسیتش مشخص شد ؟

دختر من البته آلرژی به پروتیین گاوی هم داشت. که اونا رو از چندماه قبل حذف کرده بودم. وقتی یو بار بهش حریره دادم دور دهانش و روی گونه هاش یکی دو تا دونه قرمز زد. بعد از پی پی کردنش هم مقعدش قرمز شد حالت سوختگی. یکبارم بالا آورد چون دختر من زیاد بالا نمیاورد کلاً. سریع فهمیدم واکنش داده به دکترش زنگ زدم تایید کرد منم قطعش کردم تا شش ماهگی که دوباره یه دونه زد قطع کردم تا ۷ ماهگی که دیگه اوکی بود.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.