2777
2789
عنوان

امروز متوجه شدم شوهرم سیگاری

276 بازدید | 22 پست

چند وقتیه که بوی دود میداد و فندک تو ماشینش بود ولی گفت نه برای من نیست امروز خاکستر سیگار شم دیدم. شوهرم خیلی مرد بدیه خیلی.به مادرم که گفتم گفت تو مقصری تو بدی اخلاقت بده. کلا من خونواده ای هم ندارم که حمایتم کنه به همسرم گفتم قبول نمیکنه ولی بازم میگع بخاطر تویه تو اینی اونی. حس میکنم ده سال پیر شدم ده سال واقعا داغونم نه حمایت خونوادم نه همسر درست.چیکار کنم.نمیتونم طلاق بگیرم چون خونوادم پشتم نیستن و اونو حمایت می‌کنند.خانما شما مثل خواهر من راهنماییم میکنید حالم خوش نیست اصلا نمیدونم چیکار کنم اینقدر همسرم بده ک ذره ای علاقه ندارم بهش دارم برای خودم زندگی میکنم. تازه اول زندگیمه س سال ازدواج کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.