2777
2789
عنوان

پشیمونم بهش نه گفتم😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 63 پست
😂😂😂وای خدا نکشتت این هندیا که عشق دختر سفیدن اصلا ، هندیا تو فیسبوک و اینستا خیلی پیام میدن به دخ ...

دقیقا😂😂😂

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل خوشگل بوده😂😂

اره خیلی خوشگل بود واقعا باورم نمیشد خودش باشه اما ویدیو کال کردیم 😂😂حیف بهم میگفت داعشی😢😂

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

راس میگی

اره بابا نمی‌ارزه

این دفعه کلا خاورمیانه‌ای انتخاب نکن😂

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

😂😂اره لامصب بعد میگفت بیا هند 😭😂 من میگفتم نمی تونم میگفت من میام ایران😂

😂😂😂😂بیا هند🤣پسر خارجیا یه خوبی دارن از اون سر دنیا بخاطرت میان 😂😂

چجوری انقد انگلیسیتون خوبه با کشورای دیگه حرف می‌زنید منم باید کلاس برم

من از کلاس چهارم زبان رو شروع کردم و چون علاقه زیادی بهش دارم و هر روز مرور میکنم، هم یادم نمیره هم با دیدن ویدیو های انگلیسی تقویت میشم

😂😂😂😂بیا هند🤣پسر خارجیا یه خوبی دارن از اون سر دنیا بخاطرت میان 😂😂

بعد مردای ایرانی سر دنگ کافه هنوزم توی توییتر دارن بحث میکنن😂😂😂

من از کلاس چهارم زبان رو شروع کردم و چون علاقه زیادی بهش دارم و هر روز مرور میکنم، هم یادم نمیره هم ...

منم میخوام شروع کنم 

چای هست اگر مینوشی، من هستم اگر عشق میورزی و راه هست اگر رهگذری ☕️🧘‍♀️

بعد مردای ایرانی سر دنگ کافه هنوزم توی توییتر دارن بحث میکنن😂😂😂

من یه مشتری دادم دوست پسرش فرانسویه دختره ام خودش متولد خارج کشوره سالی دوبار میاد ایران در حد یکی دوماه پسره پامیشه میاد تهران اینو ببینه😂😂😂

من یه مشتری دادم دوست پسرش فرانسویه دختره ام خودش متولد خارج کشوره سالی دوبار میاد ایران در حد یکی د ...

بذار اینترنت وصل شه

میرم یه اروپایی پیدا میکنم از نفرین خاورمیانه نجات پیدا کنم😂😭با مردای ایرانی هم سر و کله نزنم سر مهریه و برابری

بذار اینترنت وصل شهمیرم یه اروپایی پیدا میکنم از نفرین خاورمیانه نجات پیدا کنم😂😭با مردای ایرانی هم ...

منم اینجا با هیچکی اکی نشدم رفتنی ام هستم دارم میرم استرالیا همونجا یه خارجی پیدا میکنم 🤣یکی ام برا تو پست میکنممم

منم اینجا با هیچکی اکی نشدم رفتنی ام هستم دارم میرم استرالیا همونجا یه خارجی پیدا میکنم 🤣یکی ام برا ...

مرسیی😂😂😂نه نفرست بیاد ایران من خودم میاممم پیشش😂😂😂