2777
2789
عنوان

ازدواج

149 بازدید | 13 پست

سلام بچه‌ها از شماها کمک و راهنمایی می‌خوام پسر خواهرم 4ساله با یک دختر خانم دوست هستن ولی خوب الان یک سالی هست که هروقت پدرمادر دختره نیست با خانواده پسره دختره میاد خانه دوست پسرش شبها هم اونجاست اینم بگم همدیگر رو دوست دارن و می‌خوان ازدواج کنن از شما می‌خوام بگین مادر دختر خبر داره دخترش میاد شبها با پسره ولی چیزی نمیگه آیا ازدواج با این خانواده درسته باید چکار کنیم پس خواهرم فقط میگه همینو می‌خوام خانواده‌اش هم ریاضی نیستن خانواده دختر اصلأ از لحاظ مالی نمیتونن به دختر س وپسره کمک کنم میگن خودش کم کم درست میکنن میخرن لوازم پسره هم برقکاره تاره یاد گرفته پولی هم نداره زیاد آیا خانواده ای که این اخلاقیات رو دارن خوبن نیستن کمک کنید هرکی تجربه داره یا مشاوره خواهش میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم دیگه وقتی خانواده ی خود دخترخانوم مشکل ندارن یعنی موضوع اوکی هست 

الان شما میگین خانواده ی خوبی از نظر اخلاقی نیستن؟ 

پس خواهر و پسرخواهر شما چرا اجازه دادن بیاد و شبها بمونه 

پس دو خانواده مثل هم هستید از این نظر

مطمئن باش اون پسر تو این ۴ سال خودشو ثابت کرده و خیالشون راحته

الان همه ی مادرا خبر دارن و نظارت میکنن مثل قدیم نیس دخترا زیرزیرکی کار میکردن و کلی آسیب میدیدن الان پسره چون میدونه خونواده خبر داره دست از پا خطا نمیکنه 

نه چه ایرادی داره ،شما فکر کن حلقه رد و بدل کردن و نامزدن ...حتما باید ظاهر سازی کنن؟! ...بخصوص که قابل حدسه بینواها پول نمیخان هزینه مراسم و حلقه کنن ...مهم اینه خونواده ها میدونن و راضین .تامام

تا کنون غم دیده ای شادی فزاید در جهان ؟! 
فک نمیکنی ازدواج خواهرزاده ت اصلا بتو مربوط نیی؟؟

تو چطور لیسانسیه هستی که ادب نداری یاد نداری حرف بزنی چرا به من مربوطه خوبم مربوطه ما که مثل شماها نیستیم هرکی به فکر خودش باشه من که این ها رو خواستم از کسایی که تجربه دارن فهمیده هستن راهنمایی کنن که نه برای دختره بدبختی درست بشه بعداز ازدواج نه برای پسره  تواول بخوان بعد این حرفها رو بزن بعدشم خواهرم خانواده اش وقتی نیستن میان اونجا توچرا لجت گرفته 

تو چطور لیسانسیه هستی که ادب نداری یاد نداری حرف بزنی چرا به من مربوطه خوبم مربوطه ما که مثل شماها ن ...

باشه الان دخالت میکنی 

بعد دوجا خوردت کردن میفهمی بتو مربوط نیس

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی