2777
2789

من دیپلم ندارم میخوام دیپلم تجربی بگیرم و هدفم پرستاری دولتیه ۲۶ سالمه و تا وقتی که بخوام برم دانشگاه سی سالم شده حسرت دانشگاه به دلم مونده استعدادی توی کار دیگه ندارم نیاز به شاغل شدن دارم چون هرلحظه امکان داره از شوهرم جدا شم و هیچ پشتوانه ای ندارم با هم نمیسازیم و نمیتونم تا وقتی دخترم بزرگتر بشه از خونه زیاد بیام بیرون برا همین به درس خوندن فکر کردم ولی از طرفی میگم خیلی زشته سی سالگی بخوام بین بیست ساله ها بگردم خیلی سردرگمم

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچوقت برای شروع دیر نیست🫀✨

سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید.    خونه بخریم.                                                             اون ماشینی که مد نظرمه بخریم.                                ممنون از هرکس برام دعا کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم این چه حرفیه من دوران دانشجوییم اکثر همم کلاسیام ازم بزرگتر بودن بالای سی سالشون بود

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)

برو،هیچوقت دیر نیس،موفق باشی

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

فرض کن ۵۰ سالت شده اگه دانشگاه رفته باشی و پرستار شده باشی و یه شغل داشته باشی خوشحال تری یا اینکه به خاطر سنت نرفته باشی و حسرتش رو داشته باشی؟اینم بدون تو رشته های علوم پزشکی همه رنج سنی هست

اصلا بنظرتون فایده داره توی اون سن شاغل بشم دلم حسرت چیزای کوچیک رو میکشه و ازین میترسم که قراره تا اخر عمر این وضعیتو تحمل کنم و اگه الان به هودم زحمت ندم دیگه نمیتونم از بیست سالگی دلم میخواست ولی هی میگفتم ولش کن من نمیتونم ولی الان میفهمم مشکل تنبلیه و ذهنم توی حفظیات و مفهوم خیلی خوبه البته نخبه نیستم همش حسرت میخورم کاش زودتر شروع کرده بودم

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهترین کاره،،منی ک الان چهل سالمه سی و چند سالگی ارشدمو گرفتم کلی از همکلاسیامم جوونتر از من بودن اصلا مهم نیست از من بزرگترم بودن تو کلاس،،هدفت برات مهم باشه هر چند سی سالگی اصلا اصلا زیاد نیست 

اصلا بنظرتون فایده داره توی اون سن شاغل بشم دلم حسرت چیزای کوچیک رو میکشه و ازین میترسم که قراره تا ...

آره که ارزش داره تو ۳۰ سالگی هم پرستاری قبول بشی ۳۴ سالگی یه پرستاری 

الان مامان من تو بیمارستان کار میکنه همکاراش بالای ۵۰ ساله هستن 

بنظرت اصلا تو اون سن منو جایی استخدام میکنن؟

بله عزیزم سنی نداری که

سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید.    خونه بخریم.                                                             اون ماشینی که مد نظرمه بخریم.                                ممنون از هرکس برام دعا کرد