2777
2789
عنوان

بچهای فرهنگیان و کنکوری

127 بازدید | 13 پست

سلام بچها اگر سوالی دارین بفرمایید

من سابقه دوبار  مصاحبه فرهنگیان دارم

الانم دارم ی رشته علوم پزشکی میخونم 

اگر سوالی دارین بفرمایید

بخند   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس داری البته بستگی ب نمرهات داره اگر خوب باشن و ترازت بالا باشه حتی روزانه هم میشه

شما اطلاع داری

میتونی بگی با تراز ۶۲۰۰ منطقه ۲ تجربی با معدل ۱۷ اینا

پیرا حالا هر جا باشه هر چی باشه

میشه قبول شد

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

سلام ممنون میشم بگید با تراز کل ۸۸۰۰ تجربی منطقه ۲ میشه امیدی به پزشکی تعهدی داشت ؟دارو چی ؟اخه میگن ...

بله میشه 

امسال پزشکی افزایش ظرفیت داشته البته به استانتونم بستگی داره 

اما بله شانس خوبی برای تعهدی دارین

برا داروسازی شانستون کمتره مگر دارو تعهدی و ازاد و ....البته همون هم شانس دارین ولی تعهدی بیشتر

بخند   
بله میشه امسال پزشکی افزایش ظرفیت داشته البته به استانتونم بستگی داره اما بله شانس خوبی برای تعهدی د ...

ممنونم گلم البته من بومی اصفهانم دقیق نمیدونم تا چند میگیره فقط میدونم رتبه های خیلی خوبی میگیره و اینکهدمن نمیدونم تعهدی جای دیگه بزنم فقط استان خودم؟

بیناییم خیلی دوست دارم ولی فقط ۴ تا دانشگاهه 

میشه اگه میدونین بگین دانشگاه ایران یا تهران تا تراز چند بینایی میگیره ؟

ممنونم گلم البته من بومی اصفهانم دقیق نمیدونم تا چند میگیره فقط میدونم رتبه های خیلی خوبی میگیره و ا ...

ببین باید حتما با مشاور صحبت کنی 

باید توجه کنی تو ۱۱سال باید بری طرح منتطقه محروم خارج از استان خودت 

باید حتما جدی تصمیم بگیری که بعدا پشیمون نشی

چون انصراف از تعهدی باتوجه به ۱۱سال تعهد هزینه زیادی میخواد حتما درباره این موضوع با مشاور صحبت کینن

بابت بینایی هم ببیین کلا پیراهای تاپ دانشگاهای تهران و بهشتی و...اینا از تعهدی تراز بهتری میخوان

بخند   
ببین باید حتما با مشاور صحبت کنی باید توجه کنی تو ۱۱سال باید بری طرح منتطقه محروم خارج از استان خودت ...

اره حتما 

ولی من مرکز استان نیستم من خودم شهرستانم شنیده بودم محل خدمت به محل اخذ دیپلم و سه سال دبیرستان و تاهل و معدل اینام بستگی داره