2777
2789
عنوان

دوباره از خونه بیرونم کرد

3752 بازدید | 142 پست

بابام دوباره از خونه بیرونم کرد 

سه ماهه بهم پول تو حیبی نداده هیچی 

گفتم بابا یکم پول بده بهم 

گفت شماره کارتتو بگو صد تومن بریزم واست

گفتم نمیخوام اصلا برای صد هزار تومن خودمو خوار و خفیف نمیکنم 

شروع کرد منو کتک زدن که تو ادعات زیاده ازم ده تومن میخوای و بعدشم منو بیرون کرد 

من اصلا نگفتم انقد میخوام گفتم اگه قراره صد تومن پول یدی نده نمیخوام بعدا تا یه سال منت میزاری سرم

الانم یه دختر 18 ساله افتادم تو خیابونا با 9 هزار تومن تو کارتم

نگید نداره ، داره و به من نمیده 

تک فرزندم هستم

خسته شدم 

دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تک فرزندی همش برای توعه چرا آخه؟!

منم مثل تو بودن ولی یکم زود تر از فهمیدم زندگی رو ، رو پا خودم وایسادم،(البته من پسرم)

تو هم باید همین کارو بکنی

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بمیرم.. دردای خودم یادم اومد

پشت کنکوری هستی؟ اگه نیستی برو سر کار منتشونو به دوش نکش

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!