2777
2789
چی؟

هیچی

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه تویی😂😂😂😂😂😂😂

اره

گفتم تو ول کن قضیه نیستی

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

اون قهر بود

اهاااان

ببین هیچ وقت لوس بود و قهر کردن یه پسرو به جاییت نگیر به روشم نیار

البته وقتی مقصر نیستی

چون این باعث میشه عادت کنه و هی قهر کنه

بعد تو رسمی حرف زدی

اون سعی کرده صمیمی تر و عادی تر باشه تو صحبتاش

اهاااانببین هیچ وقت لوس بود و قهر کردن یه پسرو به جاییت نگیر به روشم نیارالبته وقتی مقصر نیستیچون ای ...

واقعا؟

پس چرا اولش گفت تو این اوضاع گفتم حالتو بپرسم

😘Thanks GOD 
اخه خودش اومد اشتی😂😂😂😂

پس احتمال کم برات پیش اومد خوشا بحالت

الان بچسبش

واقعا؟پس چرا اولش گفت تو این اوضاع گفتم حالتو بپرسم

خب دلیل پیدا کرده پیام بده

دیدی ادم حرفی برا گفتن نداره از پیش پا افتاده ترین چیزا استفاده میکنه؟؟

الان که خودش اومده جلو سعی کن بحثو هرجور شده ادامه بدی که حس بد نگیره و اوضاع با ثبات تر بشه

خب دلیل پیدا کرده پیام بدهدیدی ادم حرفی برا گفتن نداره از پیش پا افتاده ترین چیزا استفاده میکنه؟؟الا ...

من نرمش نشون دادم

خودش یکم یوبس و سرد برخورد کرد اخرش

😘Thanks GOD