2777
2789

خیلی واسه زندگیم تلاش کردم درستش کنم 

ولی انگار فایده نداشت 

تنهایی مشاوره رفتم همسرم یکبارم پاشو نذاشت 

حتی از حق و حقوقم گذشتم

بخاطر بچهام تن دادم گفتم میشینم بس خام بودم

ولی دیگه نمی کشم. 

این همه سال ب کس دیگه ای فکر کردم خودمو فراموش کردم هیچ چیزی جز بی مهری و بی محبتی و خیانت و بی احترامی ندیدم

تقصیر خودمه ک از خودم گذشتم ولی دیگه بسه 

حتی بمیرم دیگه بهش برنمیگردم میرم واسه همیشه

خدا خودش به دلت صبر بده

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی ادم ی بار زندگی میکنه جوری ک دلت میخواد زندگی کن ،بعد از اینک بارهاتلاش کردی درست نشده بعدها عذاب وجدان نمیاد سراغت میگی تلاش کردم نخاست و نشد

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

متاسفانه ۹۰ درصد خانما که بایک مرد بی درک میرسن این اشتباه گذشت کردن معرفت با چهارتا دادوبیداد خالی گذشتن و بعد مدتی همون رفتار های اشتباه تجربه داشتن ،شما خانما حس هاتون قوی وقتی به درک تون میرسه تعلق ندارین به اون زندگی به زور نمونین عذاب برسونین و آرامش بگیرین از خودتون هرمشکلی راه حلی داره ،بچه هاتون چندسالشون و جنسیت هاشون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم مشکلت جدیه؟ اخه ظاهرا تازه زایمان کردید، نکنه افسردگی باشه

نه خیلی وقته مشکل داریم چند ساله ولی درست نمیشه

خیلی زندگیم داغونه

بخوام همشو بگم یه کتاب پر از مصیبت میشه

شوهرم وظفیه همسرداری خودشو فراموش کرده و چسبیده ب خواهرش و همش ب فکر اوناست 

من زنشم همسرشم ولی زمین و خونه رو ب اسم خواهرش زده و تعهد داده بعد مرگمم برسه ب خواهرم

این چ شوهریه اخه .

چرا بچه میارین اونو بدبخت کنین که بعد اون به درک هان

من میشناسم یه ازدواج رو که قرار بوده چهل سال پیش بهم بخوره و به خاطر بچه ها موندن ، الان بچه ها همه بزرگ شدن و خیلی سال گذشته ولی مشکل برطرف نشده و میگن مامان چرا به خاطر ما موندی ، اشتباه کردی ، باید می‌رفتی ، فداکاریت بی جا بود چون هنوز هم داری عذاب میکشی

مطمئن باش بچه ها هم در آینده درک خواهند کرد ،

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود