2777
2789
عنوان

کدوم دبیر شیمی بهتره کنکوریا لطفاً کمک میکنینن

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 32 پست

من جشانی‌یو میشناسم

چقدر گول تبلیغات‌شو خوردم

نصف کارنامه‌هایی که میزاره اولا فیکن

دوما به اون خوبی نیست

دبیر فقط و فقط فراهانی. کاملا کنکوری درس میده. وقتتو هدر نده فقط کلاس خودشو ثبت‌نام کن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جشاانی بنظرم اصلا 

مگه میشه یه آدمی همه چیو تدریس  کنه 

بعد تازه استاد قدیمی نیست 

امسال دهم رایگان تدریس میکرد واسه یازدهمش دانش آموز جمع کنه 

طاهری نمی‌شناسم 

اگر صفری فراهانی و مصلایی 

هر دو رو ببین ، چون تدریس ها متفاوته ببین کدوم بهتره 

بعد اگر سطحت خوبه بابایی

میشه،بلاخره🌄🌱

اوهههه 

ینی انقدر خوب تدریس میکنه فراهانی ؟

خوب کسی می دونه نمونه تدریس کجا داره بجز تلگرام آخه تلگرام الان قطه حداقل یه قسمت از تدریسش و ببینم 

اگه خوب ارتباط برقرار کردم دوره هاش و تهیه کنم 

راستی دوره های و چجوری باید تهیه کرد؟

اوهههه ینی انقدر خوب تدریس میکنه فراهانی ؟خوب کسی می دونه نمونه تدریس کجا داره بجز تلگرام آخه تلگرام ...

تو گوگل بنویس جلسه اول سالیانه فراهانی. 

تا اخره اسفند تموم میکنه همه چیو کامل میگه 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

تو گوگل بنویس جلسه اول سالیانه فراهانی. تا اخره اسفند تموم میکنه همه چیو کامل میگه

فقط اینکه یه سوال 

از پایه دهم تا دوازدهم همه مطالب و تدریس کرده یعنی همش تو گوگل هست؟

نیازی به خرید دوره نداره؟

تو گوگل بنویس جلسه اول سالیانه فراهانی. تا اخره اسفند تموم میکنه همه چیو کامل میگه

بعد اینکه میگید تا آخر اسفند تموم می‌کنه من مشاورم شروع کرده از پایه یعنی از دهم به من برنامه داده مبحث به مبحث دارم پیش میرم  نظرتون با این استاد پیش برم تا کنکور می‌رسونم خودمو؟

اوهههه ینی انقدر خوب تدریس میکنه فراهانی ؟خوب کسی می دونه نمونه تدریس کجا داره بجز تلگرام آخه تلگرام ...

توی گوگل میتونی نمونه تدریسشو ببینی

ثبت‌نام هم از طریق سایت تایتان. امسال فقط اون اونجا تدریس میکنن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

فقط اینکه یه سوال از پایه دهم تا دوازدهم همه مطالب و تدریس کرده یعنی همش تو گوگل هست؟نیازی به خرید د ...

نه فقط جلسه یک رو رایگان گذاشته باید بخری یا از تلگرام و روبیکا دانلود کنی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بعد اینکه میگید تا آخر اسفند تموم می‌کنه من مشاورم شروع کرده از پایه یعنی از دهم به من برنامه داده م ...

اره