2777
2789

احساس میکنم بچه دار که نمیشم به هیچ درد دیگه ای نمیخورم نمیدونم چرا خدا منو آفرید وقتی فقط مصرف کنندم 

ی کلاس زبان میرم که اونم دیگه دلم نمیخواد برم 

خیلی منزوی شدم خودمو از همه پرت میگیرم 

تواجتماع نمیرم کاش ی مو ش ک میخورد توسرم میمردم زودتر 😭

کو ؟!  کجاست !؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم، شما به این دنیا نیومدی که فقط باعث تداوم نسل بشر بشی. 

شما اومدی زندگی کنی و زنده بودن رو با همه‌ی خوبی‌ها و بدی‌هاش تجربه کنی. 

شما قطعا ارزشمندی، حتی اگه تو جهان کار بزرگی نکنی. 

وجودت، ارزش داره. ازش مراقبت کن. 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر واسه چیز دیگه‌ایه                                                 .I'll survive but damn give me a break                     یه وقتاییم هست که انقد فکر کردی، انقدر تو فکرت جنگیدی، انقدر رفتی و برگشتی، انقد دو دوتا چهار تا کردی، انقدر حدس زدی، پیش بینی کردی، انقد کم آوردی و انقد تو فکرت مُردی و زنده شدی که آخرش گفتی ولش کن، بلاخره یه چیزی میشه دیگه، یا‌ میشه یا نمیشه ، یا میاد یا نمیاد، یا خوب میشه یا بد. این همه فکر نداره ، این همه حال خراب کردن نداره ، این همه بدقلقی و ناراحتی نداره. بعضی وقتام باید رهاش کرد ، این فکر لعنتی رو میگم ، باید به حال خودش رها کرد ، مهم نباشه چی میشه. بلاخره یا میشه یا نمیشه.

عزیزم، شما به این دنیا نیومدی که فقط باعث تداوم نسل بشر بشی. شما اومدی زندگی کنی و زنده بودن رو با ه ...

بقیه این حس رو بهم میدن 

انگار زنهایی که بچه دارن جدی گرفته میشن ولی من نع 

کو ؟!  کجاست !؟

بقیه این حس رو بهم میدن انگار زنهایی که بچه دارن جدی گرفته میشن ولی من نع

خوب، حالا میخوایی چیکار کنی؟ بخاطر افکار و رفتار احمقانه‌ی بقیه، حق زندگی کردن، حق خوشحال بودن رو بگیری از خودت؟! 

بقیه رو بنداز بیرون از ذهنت. 

بقیه تو نیستن، جای تو نیستن، زندگیتو زندگی نمی‌کنن... 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر واسه چیز دیگه‌ایه                                                 .I'll survive but damn give me a break                     یه وقتاییم هست که انقد فکر کردی، انقدر تو فکرت جنگیدی، انقدر رفتی و برگشتی، انقد دو دوتا چهار تا کردی، انقدر حدس زدی، پیش بینی کردی، انقد کم آوردی و انقد تو فکرت مُردی و زنده شدی که آخرش گفتی ولش کن، بلاخره یه چیزی میشه دیگه، یا‌ میشه یا نمیشه ، یا میاد یا نمیاد، یا خوب میشه یا بد. این همه فکر نداره ، این همه حال خراب کردن نداره ، این همه بدقلقی و ناراحتی نداره. بعضی وقتام باید رهاش کرد ، این فکر لعنتی رو میگم ، باید به حال خودش رها کرد ، مهم نباشه چی میشه. بلاخره یا میشه یا نمیشه.

تو چقد خوبی

قرباانت، شما که بهتری ♡

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اما دقیقا نزدیکانم هستن

پس خیلی برات سخته. حق داری. 

هر کاری کن فقط نذار بخاطرش فکر کنی بی‌ارزشی و کل زندگیتو ناراحت باشی. 

زندگی، خیلی بیشتر از بچه‌دار شدن، درس خوندن، ازدواج کردن یا سرکار رفتنه

خیلی های دیگه هم هستن که بچه‌دار نمیشن ولی پذیرفتن، و زندگی می‌کنن. 

در مورد بقیه هم، من از شرایطت خبر ندارم ولی اول باید خودت فکر نکنی که چون من فلانم، پس بقیه حق دارن باهام اینطوری رفتار کنن یا چون من بهمانم، پس باید برم بمیرم و دیگه تمومه همه چی!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این چه طرز فکریه دیگ

مگه دستگاه جوجه کشی هستی که صرفا چون بچه دار نمیشی راجب خودت همچین فکری میکنی!!

ی ذره برای خودت ارزش قائل شو

خیلی کارای مفید تر و بهتر از بچه دار شدن هست میتونی انجام بدی

خودشم تو این وضعیت جامعه