2777
2789

دیابت همه چیزو سختتر میکنه عزیزم. اما بارداری کلا سخته چه دیابت داشته چه نه باید رعایت کنی خیلی. چون ممکنه دیابت بارداری بگیری

با دکترت مشورت کن تحت نظرش اگر دلت خواست باردار شو. خود دکتر دیگه حواسش بهت هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیابت همه چیزو سختتر میکنه عزیزم. اما بارداری کلا سخته چه دیابت داشته چه نه باید رعایت کنی خیلی. چون ...

تحت نظر هستم عزیزم از یه طرف ج ن گ شد میکنم نکنه اقدام کنم دکترم بذاره بره نوار تست یا انسولین پیدا نکنم😔این ماه میخاستم باردار شم ازمایشات اینارو داده بودم

تحت نظر هستم عزیزم از یه طرف ج ن گ شد میکنم نکنه اقدام کنم دکترم بذاره بره نوار تست یا انسولین پیدا ...

منم الان باردارم و دیابت ندارم اما از این فکرا دارم تا دلت بخواد. اگر داروی معدم پیدا نشه چی اگر پوشک نباشه اگر شیرخشک نباشه اگر دکترم نباشه و…. 

نمیگم سریع باردار شو چون شرایط خیلی سخت و پیچیده شده اما میگم که فکرات بخاطر دیابتت نیست دغدغه‌ی هر بارداری اینا را شامل میشه. فکر نکنی چون دیابت داری دیگه خیلی همه چیز متفا‌وته با کسی که نداره

منم الان باردارم و دیابت ندارم اما از این فکرا دارم تا دلت بخواد. اگر داروی معدم پیدا نشه چی اگر پوش ...

ایشالا به سلامتی به دنیا میارین بچه تونو عزیزم،برای منم دعا کنین بتونم درزمان مناسب اقدام کنم و مادر شم