2777
2789
عنوان

شغلتون و درامدتون رو بگید

128 بازدید | 10 پست

دوستان بگید دانشگاه چ رشته ای خوندید الان چ شغلی دارید و در امد چقدره. اگر هم خودتون خونه دارید میتونید شغل و رشته ی دانشگاهی همسرتونو بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تلاش کردم موفق نشدم مجبور شدم ازدواج کنم از طریق اون برسم 🫠✅️

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
پارتی یا آشنایی داشتی ک رفتی شرکت خصوصی؟ چجور رفتی؟

نه اصلا

اول بعنوان کارمند اداری ساده رفته بودم 

ارتقا گرفتم خودم و نشون دادم رفتم قسمت بازرگانی

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

ماشین دارم ولی خونه نه با خانوادم زندگی میکنم

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

مترجمی زبان کارشناسی 

ارشد بازرگانی بین الملل 

تو یه شرکت بازرگانی ماهی ۳۵ گاها به ۴۰ ۴۵ هم میرسه

و مترجم شخصی تجاری که ازاد کار میکنن هم میشم 

مترجم رسمی یک شرکت عمانی هستم 

کارای دیگه‌ای هم درکنارشون انجام میدم اگه وقت کنم مثل ترجمه کتاب و… درکل به ماهی ۷۰ میرسه و بعضی ماها کمتر بعضی وقتا هم بیشتر ولی درامد ثابت فقط از طریق دوتا شرکتی که مشغول هستم هست

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

مترجمی زبان کارشناسی ارشد بازرگانی بین الملل تو یه شرکت بازرگانی ماهی ۳۵ گاها به ۴۰ ۴۵ هم میرسهو متر ...

مترجمی زبان رو من بخوام بخونم با توجه ب این ک رشتم تجربی بوده. بدون کنکور میشه؟

مترجمی زبان رو من بخوام بخونم با توجه ب این ک رشتم تجربی بوده. بدون کنکور میشه؟

دانشگاه ازاد اره ولی دولتی باید کنکور بدین