2777
2789

دیروز موعد پریودم بود.امروز صبح تست زدم خط اصلیش هم هنوز خوب رنگ نگرفته بود دیدم دو خط نشد گذاشتمش کنار یک ساعت بعد دیدم خط اصلیش پررنگ شده ی هاله هم افتاده.به نظرتون قابل اعتماده؟

نه عزیزم... اعتماد نکن.

چون بیشتر از ۱۰ دقیقه بمونه نامعتبره...

بی بی چک مدیکور بگیر عالیه، خط اصلیش خیلی پررنگ و خوشگل میفته... دومیش هم همینطور...

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم... اعتماد نکن. چون بیشتر از ۱۰ دقیقه بمونه نامعتبره... بی بی چک مدیکور بگیر عالیه، خط اصل ...

مدیکور نداشتن.اخه رز لاوین همیشه دیر رنگ.میگیره برا همین گفتم میشه اعتماد کرد

عزیزم لاوین رز منو تا مرز سکته برد همه میگن مدیکور کاذبه 

ولی لاوین رز بدتره 

منم دو ماه پیش همین جور مثل شما شد اول هیچ رنگی نگرفت بعد از یک ساعت مثل شما شد

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

عزیزم لاوین رز منو تا مرز سکته برد همه میگن مدیکور کاذبه  ولی لاوین رز بدتره  منم دو ماه ...

ماه پیش مدیکور با من اینکارو کرد سه روز مثبت شد بعدش آزمایش منفی.خسته شدم تورو خدا دعام کنین دیگه نمیکشم

مدیکور نداشتن.اخه رز لاوین همیشه دیر رنگ.میگیره برا همین گفتم میشه اعتماد کرد

دیر ینی تا ۱۰ دقیقه، بعد از ۱۰ دقیقه خشک میشه ممکنه رنگ بندازه ک نامعتبره.

میخواستی مدیکورو از ی داروخونه دیگه بگیری عزیزم.

من مارکای دیگه رو هم امتحان کردم اصلاً خوب نبودن...

از مدیکور راضی ام 😉👍

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

[QUOTE=54370902]  ماه پیش مدیکور با من اینکارو کرد سه روز مثبت شد بعدش آزمایش منفی.خسته شدم تورو خدا دعام کنین ...[/QUOTE

مدیکورلعنتی با منم همینکارو کرد متاسفانه اینجا بجز مدیکور هیچ مارک دیگه ای ندارن ولی من بارداری اولم با لاوین تست زدم دقیق بود

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
[QUOTE=54370902]  ماه پیش مدیکور با من اینکارو کرد سه روز مثبت شد بعدش آزمایش منفی.خسته شدم تور ...

خداکنه مال منم درست باشه.مدیکور به نظرم این نواریاش خیلی خطا داره