2777
2789

من هم اتاقیم رتبش ۱۰۰۰ و ترازش ۹۰۰خورده ای بودش.

ولی خب بستگی به ظرفیت دانشگاه ها داره

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترازت چند شده اردیبهشت؟

اردیبهشت امتحان ندادم بزای تیر ماه امتحان دارم . هیچی نخوندم برای کنکور زبان چون کنکور تجربی هم دارم باهاش ولی خب چند ساله کلاس زبان میرم . اوندفعه کنکور قبلی رو تست زدم به جز درک مطلب یعنی بیست سوال آخرش که حل نکردم ، از اون پنجاه تای بقیه بیست درصد جواب دادم .... گفتم ممکنه ترازم شیش یا هفت هزار بشه ممکنه دولتی بیارم؟

اردیبهشت امتحان ندادم بزای تیر ماه امتحان دارم . هیچی نخوندم برای کنکور زبان چون کنکور تجربی هم دارم ...

فک نکنم با بیست درصد بشه چیزی قبول شد فامیلمون هفتاد درصد زده بود بازم به خودش اعتماد نداشت

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

فک نکنم با بیست درصد بشه چیزی قبول شد فامیلمون هفتاد درصد زده بود بازم به خودش اعتماد نداشت

آخه تاثیر معدل هم هست منم دارم همش تست میزنم 

هفتاد درصد که قطعا قبوله وایی😂😂😂😭😭😭

آخه تاثیر معدل هم هست منم دارم همش تست میزنم هفتاد درصد که قطعا قبوله وایی😂😂😂😭😭😭

مدرسه دولتی بودی یا غیر انتفاعی ؟

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

دولتیی

وضعیت نمرات مستمر و نهایی ها خوب بوده؟ سطح مدرستون چطور بوده کدوم مدرسه بودی؟