2777
2789
عنوان

راه حل سوختگی به نوره یا واجبی

72 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

یک ترفند میخوام بهتون یاد بدم برین دعام کنین

من یک مدت لیزر بودم یک مدت زیادی هم. ایپلاسیون 

شاید حدودا ۵الی۶ سال 

بعدش  چون تشان دادن شرمگاه به اپراتور ها هرکار کنی گناهه حقیقتا توبه کردم و حدود ۶ ماهی هست از پودر استفاده میکنم و خیییییلی مشکل داشتم باهاش چون هرکار میکردم حتی اگه زود هم برمیداشتم با هربرندی باز میسوخت

تااینکه یک خانمی تو همین تایپک ها گف یک قاشق روغن زیتون ب موادتون اضافه کنید و بعد استفاده کنید تازه باعث سفیدی هم میشه 

خداخیرش بده دیگه اصلا نسوختم و تمام موهای زائد هم برداشت 

گفتم شاید ب درد کسی بخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم موهارو کمتر می‌کنه ؟

روغن زیتون ؟؟ یا نوره ؟؟؟ حقیقتا من هم لیزر بودم هم ایپلاسیون هم نوره اگه کاهش مو برات مهمه حتما برو لیزر ولی خب نوره رو من ب دلایل دیگه انتخاب کردم نسبت به تیغ باز خیییلی بهتره و کلی خواص داره 

روغن دیگه نمیشه مثل بادام و نارگیل ؟.

امتحان نکردم حقیقتا چون اونقدر خاطره بدی از سوزش با توره دارم میترسم تاثیرش ازبین بره اون خانم گف روغن زیتون اضافه کن منم همونو استفاده کردم 

منم بد میسوزم یعنی بددددد،تا سه چهار روز آتیش میگیرم

وای من در حدی هست که به گوشت میرسه دیگه میخواستم بیخیالش بشم و برم سراغ تیغ که این راه حل رو دیدم و امتحان کردم باهمون مواد قبلیم که میسوزوند زدم  اصلا نسوخت انشالله برای شماهم جواب بده بعد من خیییلی کم هم نگه داشتم نهایتا ۳ دقیقه 

وای من در حدی هست که به گوشت میرسه دیگه میخواستم بیخیالش بشم و برم سراغ تیغ که این راه حل رو دیدم و ...

اره دیگه ما باید همین حدودا نگه داریم ،فکر کن بخواد بشه ۵ دقیقه باید بریم سوانح سوختگی ،باورت نمیشه اون قسمتای سوختگی هی خیس میشد مثل تاول که میترکه چطور خیس میشه جای سوختگی ،،،دستت درد نکنه عزیزم که گفتی ایندفعه امتحان میکنم