2777
2789
عنوان

شما بودید چه تصمیمی میگرفتین

292 بازدید | 18 پست

خانما من ده ساله با مادرشوهر تو یه ساختمون هستم با هزار زحمت یه آپارتمان خریدیم ۱ ماه دیگه مستاجرش باید بره و من باید۲۰۰ میلیون پول رهنشو بدم الان تو این اوضاع نشد پولشو جور کنم خودم یکم طلا دارم به نظرتون طلامو بفروشم و برم یا یه ساله دیگه اینجا بمونم ?

گناه من سادگی بود .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا واسه خرید خونه ام همه طلاهامو دادم دوباره الان باید بفروشم

اسایش و راحتیت و اعصاب روانت مهم تره یاطلا؟داری میگی حالت تو اون خونه خوب نیست چقد مگه میخای عمر کنی که اونم با تنش باشه عزیزم؟

اسایش و راحتیت و اعصاب روانت مهم تره یاطلا؟داری میگی حالت تو اون خونه خوب نیست چقد مگه میخای عمر کنی ...

متاسفانه ده ساله از بهترین سالای عمرم با استرس گذشت ،درست میگی ممنون.

گناه من سادگی بود .
متاسفانه ده ساله از بهترین سالای عمرم با استرس گذشت ،درست میگی ممنون.

ایشاالله  یه جوری درست بشه که نیازی به فروختن طلا هم نباشه پیش خدا کاری نداره برات صلوات فرستادم توهم لطفا دعاکن مشکلم حل بشه🤍

ایشاالله یه جوری درست بشه که نیازی به فروختن طلا هم نباشه پیش خدا کاری نداره برات صلوات فرستادم توه ...

ممنون عزیزم از محبتت ،،انشا...مشکل شمام حل بشه 🤲

گناه من سادگی بود .
ایشاالله یه جوری درست بشه که نیازی به فروختن طلا هم نباشه پیش خدا کاری نداره برات صلوات فرستادم توه ...

چطور دلت میاد این اسمو برای کاربریت میذاری؟ اینا تاثیر داره تو زندگی ادم.