ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
زندگی شاهانه چطور بود تا دو سه قسمت دیدم منصرف شدم ببینم بنظرت؟
تو مایه های چه سریالی هست
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
زندگی شاهانه چطور بود تا دو سه قسمت دیدم منصرف شدم ببینم بنظرت؟تو مایه های چه سریالی هست
وای از نظر من زندگی شاهانه خیلییی تاثیر گذار بود ، خیلی به ادم اعتمادبنفس میده شخصیت اول زن خیلی قوی و زرنگ و با سیاسته و کلا داستانش تا قسمت اخر جذابه مثل بقیه سریالا خسته کننده نمیشه من که عاشقش شدم ، بازیگراشم عالی
وای از نظر من زندگی شاهانه خیلییی تاثیر گذار بود ، خیلی به ادم اعتمادبنفس میده شخصیت اول زن خیلی قوی ...
قضیه اینکه آمده بود خون از روی زمین پاک میکرد آخر چی شد اصلا نفهمیدم
قضیه اینکه آمده بود خون از روی زمین پاک میکرد آخر چی شد اصلا نفهمیدم
یکم اسپویله ولی …: میخواست کار کنه پول جمع کنه برای جراحی زیبایی صورتش، قرار بود فقط خونه تمیز کنه ولی بعد فهمید اون صاحبکارش قاتله اینو مجبور کردن وقتی جسدو میبرن این اثار جرمو پاک کنه و بهش ده برابر پول بدن
یکم اسپویله ولی …: میخواست کار کنه پول جمع کنه برای جراحی زیبایی صورتش، قرار بود فقط خونه تمیز کنه و ...
اره اینو یادم آمد ولی چی شد آخر نرفت بگه چطوری تا اخرش با این عذاب وجدان زندگی کرد
رفت بگه تهدیدش کردن نذاشتن ولی بخاطر این قضیه دچار سایکوز شد ، ولی خب خیلی قوی موند اون زندگی که ارز ...
آفرین