2777
2789

نمیدونم شما هم دیدین تو تاپیکا یا نه ولی خیلی حرصم میگیره

زنه مینویسه کار اداری داشتم شوهرم گفت مادرشوهرم برم تنها نرم ، و بعد یه ماجرا رو تعریف میکنه که بحث اصلی تاپیک هست یکی اون وسط مینویسه بیشتر این جلب توجه کرد بهتون گفتن تنها نرید

یکی چیزی میگه در مورد حساسیت های شوهرش چه درست چه غلط ، و راهکاری میخواد ، یه نفر میگه وا مگه شوهرای شما اینجوری ان ؟؟

منظورم اون حالت تعجب الکی بعضی کاربرا هست که انگار مثلا از وسط کالیفرنیا اومدن انقدر براشون هنجارها چه درست چه غلط عجیبه . ببنید من نمیگم این هنجارها درسته دفاع نمی کنم ، از رفتار این کاربرا که یه جوری برخورد میکنن انگار اصلا ندیدن و حس بدی میدن دارم میگم . اغلب کم سن و سال ان ی حس خودشیفتگی میدن به ادم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ازدواج نکردم

به نظرم برای بیرون رفتن فقط کافیه اطلاع بدی وگرنه نیازی به اجازه نیست واقعا

چیزی همیشه بین پدر و مادرمم بوده

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

سطح شعور و دغدغه هرکس فقط به دوسه تا خانواده اطرافش مربوط میشه خیلی ها واقعا چیزای عجیبی تعریف میکنن

خودم اگه نی نی سایت نبود اصلا نمیفهمیدم وضع زندگیها چقدر فجیع هست یا خیانتا چقدر زیاده

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

خوب واقعا هم عجیبه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴