تو بارداری اصلن رنگ نکن اصلننننننننننننن خودت بخای دکتر اجازه نمیده عوارضش زیاده مخصوصا تو سنه پایینه بارداری که مغز جنین داره تشکیل میشه
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میتونی رنگ گیاهی کنی فقط بعدش برای رنگ شیمیایی ممکنه با دردسر روبرو بشی ولی حداقل سفیدی موت رو میگیره و طیف رنگی هم داره
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
فقط همینو بهت بگم که باعث نابینا شدن جنین میشه. اینو تو رادیو میگفت
رنگای گیاهی مثل حنا هندی میتونی بذاری. حتی شامپو رنگ رو هم میگن نزنین چون شیمیاییه. در کل دکتر من گفت مقاله دقیقی در این باره نیست که مضراتش چیه ولی خب رعایت کن وونذار