قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
من فقط سعی میکنم خودمو سرگرم کنم بهش فکر نکنم..چون هر چی بهش فکر کنی مثل باطلاق داخلش فرو میری ..یه کتاب بود اسمش رهایی از زندان ذهن بود فکر کنم میگن اون خیلی خوبه بخونی
من اصلا نمیتونم فکر نکنم همش یه حس بدی در درونمهحتی وقتی دارم کاری میکنم باز تمرکزم روی اون فکراسو خ ...
من قبلا انواع اقسام مریضی های بد رو فکر میکردم دارم در عین اینکه سالم بودم مثلا علائمشو دقیقا تو خودم میدیدم مثلا یه مدت که فکر میکردم دیابت دارم دهنم مثل شکر شیرین میشد انگشتام گزگز میکرد..اما ازمایش میدادم هیچی به هیچی...یسری هم به بیماری پوستی گیر داده بودم و باز دکتر پوست رفتم کلی خرج کردم اونم گفت هیچی نیست لک سادس..
فهمیدم کلا مشکل از نشخوار فکریه خودمه..پیش دکتر روانشناس رفتم گفت هیچکس اندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه..دارو های افسردگی داد گفت وسواس اینجوریه که یه علایمو میبینی استرس میگیری میری سرچ میکنی یا از دیگران میپرسی برای شمام اینجوریه ؟بعد یه مدت خیالت راحت میشه و دوباره نگرانی شروع میشه و این چرخه ادامه داره. ..اما واقعا راست میگه وسواس سلامتی رو ادم خودش باید کنترل کنه ..هر وقت این فکرا امد تو سرت باخودت بگو من سالمم اینا همش بخاطر وسواسه
اره خیلیی کم تجویز کرد..اما واقعا بیشترش به خود ادم بستگی داره اینکه همش فکر کنی خوب نمیشی واقعا خوب نمیشی..چون ببین ذهن ادم هر جور فکر کنی همونطور واکنش نشون میده دارم میگم من دقیقا هر بیماری که بخاطر درسم میخوندم رو علائمشو بعدش تجربه میکردم ..پس هی تلقین نکن وسواسم خوب نمیشه اتفاقا میشه.من الان چند وقتی میشه که ترکش کردم و بهش فکر نمیکنم هر وقت فکرش میاد سراغم سریع میگم این فقط یه فکر الکیه پوچه بعدش خودمو سریع سرگرم یکاری میکنم
الان کتاب غول درونو بخونی راجب قدرت ذهن میگه که چجوری مثلا دکترا ازمایش کردن اثر دارو نماها رو روی بدن ادما..مردی که فکر میکرد یه دارو خیلی قوی بهش دادن سرطانش درمان شده بود درحالیکه داروعه دارونما بوده..کلا تلقین ذهن خیلی قدرتش زیاده..توام به خودت همش تلقین کن وسواست خوب شده واقعا تاثیر داره
خیلی سخته😭😭😭 آخه من چندسال بهتر شده بودم ولی از پارسال یهویی خیلی شدید شدبخاطر همین امید ندارم چو ...
همه ی ادما نشخوار فکری رو تجربه میکنن چون کلا ساختار مغزمون اینجوریه بخاطر بقا همش خطرات رو در نظر میگیره ..این کاملا بر عهده خودته که چطور کنترلش کنی ..سعی کن مشغول باسی.یا سرکار برو یا اگه خونه هستی با یادگرفتن یه چیزی مثل زبان خودتو مشغول کن..کم کم رفته رفته یاد میگیری اهمیت ندی