2777
2789
چقدر تو پرتی امسال حتی به معلم شیمی که مثلاً فقط دهم داشت یازدهم فعال نکردند به جز اینکه خودش درخواس ...

چه وضع حرف زدنه؟

شما دقیقا از کجا میدونی؟

امیدوارم با این ادبت معلم نباشی

با افتخار دختر ایرانم...💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهایی کلا خیلی ها خوب میشن مثلا اگر تو تجربی بخوای سه رشته تاپ بیاری معدل بالای ۱۹ ضروریه و زیر اون ...

به نظرت زیست 17.5 خوبه؟

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

شیمیو شدم ۱۶ زیستو ۲.۷۵ یعنی تف تو این شانسم خیلی خوندم

غیرممکنه خیلی خونده باشی و زیستو ۲ و ۷۵ بشی 

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

غیرممکنه خیلی خونده باشی و زیستو ۲ و ۷۵ بشی

بنظرت احتمال اینکه اشتباهی برگه ادم باینفر دیگه نمرش قاطی بشه هست ؟مثلا برگه امتحان من نمرش رو اشتباه بدن یاسیستم پیشرفتس وامکان اشتباه نیست ؟

دروغم چیه من کل نمره کلاسیم از ۲۰ ، ۱۸ ۱۷ بوده

آخه من خودمم دانش‌آموزم

امتحان نهایی دادم

اختلاف بین نمره‌ها رو هم دیدم

میخوام که بدونی تجربه دارم

ولی نمیشه که خیلی بخونی و این نمره رو بیاری

حتما درست نخوندی و سوالارو اشتباه جواب دادی

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بنظرت احتمال اینکه اشتباهی برگه ادم باینفر دیگه نمرش قاطی بشه هست ؟مثلا برگه امتحان من نمرش رو اشتبا ...

نه نمیشه

برگه تو وقتی داره تصحیح میشه نمره‌های هر سوال همزمان وارد سامانه میشه و در آخر خود سایت هم مجموع نمرات رو میگه

آخه من خودمم دانش‌آموزمامتحان نهایی دادماختلاف بین نمره‌ها رو هم دیدممیخوام که بدونی تجربه دارمولی ن ...

نمی‌دونم 

شایدم از کم خواب بوده 

ولی کم نذاشتم 

سر جلسه از سوالا هیچی نفهمیدم 

به نظرم خیلی سخت بوددد

آخه من خودمم دانش‌آموزمامتحان نهایی دادماختلاف بین نمره‌ها رو هم دیدممیخوام که بدونی تجربه دارمولی ن ...

میشه بپرسم زیست چند شدی؟ نمره هات حدودا چند بود؟

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

نمی‌دونم شایدم از کم خواب بوده ولی کم نذاشتم سر جلسه از سوالا هیچی نفهمیدم به نظرم خیلی سخت بوددد

خب همین دیگه

من سوالا رو دیدم

سخت بود درست

ولی کسی که خونده بود حتی با وجود کم‌خوابی در بدترین حالت ممکن نمره‌ی بالای ۱۷ رو میگرفت