2777
2789
نه نمیشهبرگه تو وقتی داره تصحیح میشه نمره‌های هر سوال همزمان وارد سامانه میشه و در آخر خود سایت هم م ...

اهان همیشه استرس داشتم که نکنه بی عدالتی بشه واینهمه میخونیم اشتباهی نمرمون بره واسه یکی دیگه وزحماتمون هدر بره 

میشه بپرسم زیست چند شدی؟ نمره هات حدودا چند بود؟

هنوز نمره‌های دوازدهم رو نزدن

ولی پارسال یازدهم ۱۸و ۷۵ شدم

خودم با پاسخنامه که چک کردم ۱۹ و نیم میشدم

اعتراض هم زدم ولی پارسال چک نکردن حتی اعتراض‌هارو

برای زیست اعتراض بزنید. چون کل جوابا ریز به ریز و در حد یه کلمه هستن نمیشه الکی نمره کم بگیریم

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان همیشه استرس داشتم که نکنه بی عدالتی بشه واینهمه میخونیم اشتباهی نمرمون بره واسه یکی دیگه وزحمات ...

نه از این جهت خیالت راحت

مگه اینکه خود مصحح دقت به خرج نده که احتمالش خیلی زیاده

حتی امسال گفتن اینقدر اختلاف نمره بین تصحیح اول و دوم زیاد بود که اکثر برگه‌ها کارشون به تصحیح سوم کشیده شد

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

17.75 شدم نمیدونم اعتراض بزنم یا نه میترسم کم بشه

خودت درست تصحیح کردی؟

نمره‌ی تصحیح خودت چند بود؟

اگه میدونی درست تصحیح کردی به نظرم اعتراض بزن

من پارسال زبان نمرم توی تصحیح اول ۱۵ شد اعتراض زدم شد ۱۷ و نیم !

ولی زمین نمرم از ۱۷ شد ۱۶ 😂

خودت درست تصحیح کردی؟نمره‌ی تصحیح خودت چند بود؟اگه میدونی درست تصحیح کردی به نظرم اعتراض بزنمن پارسا ...

زیست امسال خیلی داغون بودد یه سری سوالا رو حذف کردن یه بار پاسخنامه دادن بعد گفتن قبلی اشتباه دوباره دادن 

نه هیچ ایده ای ندارم نمره چند میشد

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

زیست امسال خیلی داغون بودد یه سری سوالا رو حذف کردن یه بار پاسخنامه دادن بعد گفتن قبلی اشتباه دوباره ...

نمیدونم میترسم بگم اعتراض بزن نمرت کمتر بشه

حالا یازدهمی عیب نداره سال آینده به امید خدا ترمیم میزنی

و مصحح های نامرتبط با درسبه نظرم باید عمومی ها برگرده به کنکور واقعا نهایی ها داره به بچه ها لطمه می ...

بله واقعا عمومی ملاک خیلی بهتری بود برای ارزیابی خواهر من کنکوری توی تست خوبه واقعا ولی توی تشریحی هیچ جوره خوب نیست 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید