خیلی بی حوصله ام نشستم دو روزه هرچی رمان قدیمی خوندم انیمیشن دیدم فیلم دیدم همه کار کردم لعنت به بی اینترنتی الان حس آدمای سطحی رو دارم😂
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
به دلیل مشکل فنی سایت با این اکانتم . ⇜ "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند.⇝☚ تاریک اندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشن شدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... ☛
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این کارم کردم فلش آوردم عکسای قدمیم رو هم نگا کردم 😂
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
این کارم کردم فلش آوردم عکسای قدمیم رو هم نگا کردم 😂
🤣🤣
فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
به دلیل مشکل فنی سایت با این اکانتم . ⇜ "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند.⇝☚ تاریک اندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشن شدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... ☛
منم خط آدمای سطحی دارررم خسته شدم حوصله هیچ کاری رو ندارم نمیدونم چه کنم 😭😭😭
منم خیلی بی حوصله ام وحشتناک یه رمان دانلود کردم ۲۶۰۰ صفحه اس انشالله بخونم متوجه زمان نشم😂😂
مثل من برگشتم کتابهایی که پنج سال شیش سال پیش خوندم رو خوندم و خودم گول میزنم ای چه جالب وای اینجاشو ...
اکثرا هم سانسور شدن چون باید از آپارات اینا دانلود کرد
دارم کتاب دایی جان ناپلئون میخونم اونم با استررررس صد صفحه خوندم هنوز نمیدونم چی به چیه فقط از روی ت ...
کتاب نیاز به تمرکز داره نمیتونم بخونم ولی رمان میبرتت تو داستان هرچند مسخره
منم خیلی بی حوصله ام وحشتناک یه رمان دانلود کردم ۲۶۰۰ صفحه اس انشالله بخونم متوجه زمان نشم😂😂
نمیدونم قبلاً خیلی حوصله داشتم میگشتم دنبال رمان اما الان حتی اینکه بخوام بخونم هم حوصلشو ندارم نمیدونم واقعا چم شده منی که سر دو روز رمان ۱۳۰۰ صفحه ای تموم میکردم انگار کلا دیگه دست و دلم به خوندشون نمیره