2777
2789

منظورت از خرافات چیه

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم که کلا از اونور بوم افتادن هیچ توقعی از مردم ایران نداشته باش که توی جهل و خرافات ۱۰۰ سال پیشن و هرچی سرشون یا سرمون بیاد حقمونه

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

مثلا میگن خرگوش بدی میاره توی زندگی یا فلان لباس خوب نیست یا حرفای عجیب

اره ازینا هس،لباسای من خرگوشیه اکثرا بابام همیشه میگه خرگوش بدشانسی میاره،ایران نیست که هندوستانە

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
مردم که کلا از اونور بوم افتادن هیچ توقعی از مردم ایران نداشته باش که توی جهل و خرافات ۱۰۰ سال پیشن ...

چه عرض کنم ادم میبینه با اینا نفس میکشه از زندگی نا امید میشه 

اره ازینا هس،لباسای من خرگوشیه اکثرا بابام همیشه میگه خرگوش بدشانسی میاره،ایران نیست که هندوستانە

والا من نزدیک 60 تا خرگوش دارم هیچی هم نشده تازه خونوادم میگن رزق خودشونه انقدر غذا گیرشون میاد تازه میگن دعا هم میکنن برامون

دیروز تو یک تاپیکی دیدم کاربری با انگ خرافاتی بودن به کسی که از امام حسین طلب حاجت می‌کنه گفته امام ...

😂😂😂😂

میدونی مشکل چیه؟

خیلیا بجای اینکه خدا روبپرستن حسین و علی رو می پرستن

والا من نزدیک 60 تا خرگوش دارم هیچی هم نشده تازه خونوادم میگن رزق خودشونه انقدر غذا گیرشون میاد تازه ...

اخیییییی گوگولیااا🥹🥹

از نتایج این جمهوری اسلامیه دیگه که مردم جاهل و خرافاتی بار آوردن

نه بابا از دوره قاجار هم همینطوری بودن میگفتن این سیمای تلگراف جن توشونه که پیاما رو انتقال میدن حتی جرعت نداشتن از نزدیکشون هم رد بشن منتها الان با تکنولوژی قاطی شده همه چی 

نه بابا از دوره قاجار هم همینطوری بودن میگفتن این سیمای تلگراف جن توشونه که پیاما رو انتقال میدن حتی ...

البته راست میگی وگرنه الان این وضعیت ایران نبود..

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!