2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر من امسال دیگه کنکوری تجربیم

به نظرتون همراه کلاس فیزیک یحیوی چه کتاب تستی بزنم که درصدم تو ازمونا بالا باشه

چون به کتاب تست ها و ازمونای قلمچی نگاه میکنم هیچ کدوم شبیه نیستن بهش

هر چی میگردم کتابیو پیدا نمیکنم که بتونم بعد خوندنش تو ازمونا درصد بالا بزنم

کتابای سه سطحی رو هم بررسی کردم سطح 1 و 2 خوبه و لی سطح 3 دیگه خیلی سختن پاسخنامه خاصی هم ندارن

قبل سه سطجی باید یه چیش زمینه باشه نمیشه به عنوان منبع یک زد

کتابای ابی هم که کلا بدرد نمیخورن

کتاب نردبان هم خیلی برام سخت بود

کتاب خیلی سبز و میکرو و مهر و ماه داشتم سطح شون خیلی پایینه

کتاب نشر الگو خوبه ولی وحشتانک زیاده تست هاش میشه 5000 تا تست (تعدادش مناسبه من نمیخوام انقدر وقت بزارم برا فیزیک)

کتاب ایکیو جامع بنظرتون چطوره

کاربر اقا هستم 

وای من واس سال بعد میخام کنکور بدم پشت میخام بمونم فیزیک میخام براتی بگیرم بنظرت چیکار کنم؟

کلاس هاشون خریدی یا از تل نگا میکنی؟

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
وای من واس سال بعد میخام کنکور بدم پشت میخام بمونم فیزیک میخام براتی بگیرم بنظرت چیکار کنم؟کلاس هاشو ...

میخرم
میگن براتی خوب نیست حالا باز بیشتر تحقیق کن در بارش 

کاربر اقا هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخرممیگن براتی خوب نیست حالا باز بیشتر تحقیق کن در بارش

من دوره نهایی هاشو دیدم واقعا میتونم بگم اکثرا شبیه بود 

کلا توصیه هاتو بگو

واس کتاب تست میخام ای کیو بخرم جامع هاشو درسته واس اولین بار سخته ولی میگن عادت میکنی

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
من دوره نهایی هاشو دیدم واقعا میتونم بگم اکثرا شبیه بود کلا توصیه هاتو بگوواس کتاب تست میخام ای کیو ...

نهاییش خوبه
جامعش ولی نه
خودمم نظرم روی ایکیو

سوال بپرس دونه دونه هرچی داری جوابتو بدم اینجوری نمیتونم بگم

کاربر اقا هستم 

من بهترین دبیری ک دیدم قضاتی بودهبنظرم جزوه دبیرتو بخون+ تست های کنکور+ کتاب جامع خیلی سبز (چون تستا ...

تداپیکامو ببینی تا دیروز میخواستم قضاتی بگیرم ولی حس میکنم سوالاش مصل قلمچی نیست
خیلی سبز سطحش پایینه 

کاربر اقا هستم