2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

51 بازدید | 8 پست

من خابام داره به واقعیت تبدیل میشه😞

خیلی میترسم چون دوماه پیشم یه خوابی دیدم ک اصلا ن ب طرف فکر میکردم ن زیاد رفت و امد داشتیم 

فامیل دور بودن سن بالا بودن فوت شدن چندسالی میشه

دیدم تو یه خیابون خلوت ایستاده یادم نیست صدام میکرد یاچی من همش میگفتم اینکه مرده اینجا چیکارمیکنه حس کردم میخاد منو باخودش ببره😞خیلی میترسم واقعا اینم تعبیر بشه 

چون خاب جنگی که دیدم تعبیر شد 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدات کرده باهاش که نرفتی

نه ولی از وقتی جنگ شده همش یاد این خابم میفتم میگم من یساله به فاصله های چندماه همش بی دلیل خواب جنگ دیدم تعبیر شده نکنه اینم تعبیربشه چون بهشون فکری نکردم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
نه ولی از وقتی جنگ شده همش یاد این خابم میفتم میگم من یساله به فاصله های چندماه همش بی دلیل خواب جنگ ...

گیریم تعبیر بشه

صدات کرده

باهاش نرفتی که

تعبیرش اینه: ترس

چون ترسم برادر مرگه

ولی قرار نیست طوریت بشه 

مطمئن باش

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ن اگه باش میرفتی بدبود خواب مرده دیدن بدنیس .منم خواب زیادمیبینم خواب جنگم دیدم خواب گاهی هشداره وگا ...

خاب خالمو زیاد میدیدیم همیشه تو مراسما میشد میگفتم توکه مرده بودی چجوری زنده شدی میدونستم جاش خوبه 

اما این خیلی عجیب غریب بود من اصلا به این اقا فکر نمیکردم زیادم رفت و امدی نداشتیم سنشونم بالا بود🥴یهو بی دلیل تو مسافرت خابشو دیدم ازاون موقع توشوکم من چراباید خاب ایشونو ببینم🥴

گیریم تعبیر بشهصدات کردهباهاش نرفتی کهتعبیرش اینه: ترسچون ترسم برادر مرگهولی قرار نیست طوریت بشه مطم ...

ممنونم❤️اصلا تو شوکم از روزی ک این خابو دیدم میگم چراباید ایشونو میدیدم🥴چه دلیلی داشت 

خاب خالمو زیاد میدیدیم همیشه تو مراسما میشد میگفتم توکه مرده بودی چجوری زنده شدی میدونستم جاش خوبه ا ...

گاهی ادم ازاین خوابا میبینه منم خواب فامیل دورا دیدم ولی معنی خاصی نداشته همیشه .اینقدرخواب میبینم دیگه همه مدلی برام عادیه اصلا بش فکرنکن ولی ب هرحال براش ایت الکرسی بخون ب روحش هدیه کن

گاهی ادم ازاین خوابا میبینه منم خواب فامیل دورا دیدم ولی معنی خاصی نداشته همیشه .اینقدرخواب میبینم د ...

ممنونم چشم❤️

من چندتاخابم تعبیرشده نگرانم