2777
2789

برای کنکور ارشد میخوام

از طرفی ایپد خب حملش راحتتره سبک تر و جمع و جور تره و چون قلم داره راحت تره استفاده ازش

اما لپ تاپ قابلیتاش بیشتره و برای نوشتن پایان نامه کاربردی تره

اگه داشتین میشه بگید کدوم براتون کاربردش بیشتر بود و بیشتر بدرد دانشجوها میخوره؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو

درحال حاضر یکیشونو میتونم بخرم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من لپتاپ دارم دوست داشتم آیپد داشتم برای خوندن پی دی اف و فیلم دیدن آیپد و سرفیس بهتره

ممنون عزیزم

خودمم بیشتر ایپد مدنظرمه چون لپ تاپ هم پدرم داره میتونم ازش بگیرم اگر لازم داشتم 

من دوران دانشجویی همه کارام با آی‌پد بود

جزوه‌ها رو توی آیپد می‌نوشتم

تکست‌بوک‌ها رو دانلود می‌کردم و از روی اون می‌خوندم و هایلایت می‌کردم

بدی آیپد اینه که اپلیکیشن نوت خودش اونقدر پیشرفته نیست و مجبورم از اپلیکیشن‌های دیگه مثل Notability استفاده کنم که استفاده‌اش محدوده مگر اینکه اشتراک بخرم

و اینکه اپل پنسل هم روی آیپد نیست و جدا باید خریده بشه

ولی لپ‌تاپ برای ریسرچ و اینا شاید مفیدتر باشه

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

من دوران دانشجویی همه کارام با آی‌پد بودجزوه‌ها رو توی آیپد می‌نوشتمتکست‌بوک‌ها رو دانلود می‌کردم و ...

ممنونم از اینکه تجربتو گفتی عزیزم🙏🏽💗