2777
2789

طلا بخوای بفروشی ۳۰۰ زیر تابلو می‌خرن 

بخوای بخری روی تابلو بعلاوه اجرت و سود 😑😑😑😑 

کلا قانون جنگله 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

الان گرمی چند 

الان خریدن طلا خوبه؟؟؟

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو سایت یه قیمت فروش داریم یه قیمت خرید که دویست یا سیصد تومن فرقشونه 

ادم اگه بتونه طلا رو تو دیوار یا بین آشنا به قیمت تابلو با سه درصد بفروشه خیلی خوب میشه

عزیزم تو سایت یه قیمت فروش داریم یه قیمت خرید که دویست یا سیصد تومن فرقشونه ادم اگه بتونه طلا رو تو ...

همیشه ۳۰ هزار تومن زیر تابلو بود نه ۳۰۰

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
کلا از اول بازار طلا همین بوده دیگه . طلا کار کرده پایین تر خریده میشه .طلا نو هم اجرت داره چون یه ن ...

۳۰ تا ۵۰ زیر تابلو 

نه ۳۰۰