2777
2789
اونجا کمک میکنن خونه درست میکنن دکتر هستن معلم هستن میرن مناطق محروم کمک میکنن خیلی ها هم ازدواج میک ...

باز بدرد من نمیخوره کسایی که اونجا هستن مذهبین من مذهبی نیستم نمیتونم چادر سرم کنم بدم میاد 

باز بدرد من نمیخوره کسایی که اونجا هستن مذهبین من مذهبی نیستم نمیتونم چادر سرم کنم بدم میاد

نیستن بابا همه مذهبی نیستن ار همه اقشار ادم‌هست باب اشنایی هست ، خلاصه من دوتا راه بلد بودم یکی سایت همسریابی یکی اروی جهادی بسیج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ لذتی نداره

میدونی چیه ما متاهلا میگفتیم کاش مجرد میموندیم و شما مجردا میگید کاش ازدواج کنیم نمیدونم حالا حق با کی هست من و شما هم سن هستیم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

نمیگم از تنهایی، میگم کاش بمیرم

خدا نکنه تو هم خل شده ، سالمی زیبایی خدا همه چیز بهت داده ، حالا یکم تنها شدی که انشالله اونم میاد کسی که باهاش خوشبخت بشی ، از ترس تنهایی به هر بی سرو پایی پناه نبر که حس میکنم حال و روزت زیاد خوب نیست احتیاط کن 

با ادم مناسبت ازدواج کنی خوبه

عزیزم وقتی قسمت بیات از کجا میدونی اون مناسبه بخدا اگه با کسی ۳‌۴سال زندگی نکنی نمیفهمی چطور ادمی ن تو عقد میفهمی ن تو نامزدی مگه اینکه اون طابلو باشه دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا نکنه تو هم خل شده ، سالمی زیبایی خدا همه چیز بهت داده ، حالا یکم تنها شدی که انشالله اونم میاد ک ...

یکم تنها نبودم بیشتر عمرم سینگلم ، همین کارو میکنم هرکی میاد سمتم یا تایپ هم نیستیم یا اکثرا لاشین واسه همین همیشه تنهام دیگه امید ندارم ۲۵ سالمه داره سنم میره بالا ولی همچنان تنهام نه اهل پارتیم نه رفیق بازی نه جلف بازیو دودو این چیزا اصلا جوری نیستم که ادم لاشی بیاد سمتم ولی شانس ندارم جوونیم مزخرف داره میگذره دوست ندارم تو سن بالا ازدواج کنم ولی شانس ندارم حتی شانس مردنم ندارم 

یکم تنها نبودم بیشتر عمرم سینگلم ، همین کارو میکنم هرکی میاد سمتم یا تایپ هم نیستیم یا اکثرا لاشین و ...

بابا هنوز زوده نترس مشکلی نداری اینا همهمش قسمته باید اونی که قسمت توههبیاد . مذهبی هم نیستی که بهت چیزی پیشنهاد بدم ، انشالله درست میشه دختر

بابا هنوز زوده نترس مشکلی نداری اینا همهمش قسمته باید اونی که قسمت توههبیاد . مذهبی هم نیستی که بهت ...

زود نیست ، مشکلی ندارم و همین عجیبه پس چرا اینجوریه 

شانسم گنده 

ببخشید سرتو درد اوردم 🤍

ناراحت نشو گلم ایشالله همچی درست میشه ولی واس خوشحال شدن منتظر نباش یکی بیاد خوشحالت نکه با اینکه ما جنس حساس ب جنس مخالف نیاز داریم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40