2777
2789
عنوان

یا مهدی ادرکنی 🍃

160 بازدید | 14 پست

🌹 وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ (آل عمران/۱۳۹)
🍀 و سست نشوید! و غمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید!

آقا جانم خودتون حالمون روخوب کنید بهمون آرامش ببخشین🥺💔

الهی حال دل همه خوب بشه به حق مهدی صاحب الزمان 

ید الله فوق ایدیهم✋

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 🤲

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

التماس دعا بابای خوبم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا دارم عزیزان

محتاجیم به دعا عزیزم 

ان شاالله سلامت و حاجت روا و عاقبت بخیر باشید 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

ان شاالله ظهور خیلی نزدیکه

ان شاالله به امید خدا 🤲

سلامت و حاجت روا و عاقبت بخیر باشید

التماس دعا دوستان خواهش میکنم منم دعا کنید حاجتمو همین روزا بگیرم

ان شاالله سلامت و حاجت روا و عاقبت بخیر باشید 🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیهافاالله خیر ...

الهی آمین عزیزم 

سلامت و حاجت روا و عاقبت بخیر باشید 🤲

منتظران عزیز دقت داشته باشند 

من دردوران عیبت وظیفه داریم به سمت امام و به سمت ظهور حرکت کنیم 

اینوخیلیاز مذهبیاهم نمیدونند ومیگن وقتش برسه خودش ظهورمیکنه.

به دستورامام کتاب مکیال مکارم نوشته شده که درش۸۲وظیفه منتظر اورده شده و

درکانال مهدویت ایتا خلاصه وطایف رو اقای افشاری بیان کرده.کمترین وظیفه ما دعا هست و درکنارش اعمال مستحبی روبه ایشان تقدیم کنیم که نه تنهاتموم نمیشه بلکه ارزش میابد.

اولین وظیفه دوری کردن از گناهان هست

امیدوارم همه مون بهش متلزم باشیم

منتظران عزیز دقت داشته باشند 

من دردوران غیبت وظیفه داریم به سمت امام و به سمت ظهور حرکت کنیم 

اینوخیلیاز مذهبیاهم نمیدونند ومیگن وقتش برسه خودش ظهورمیکنه.

به دستورامام کتاب مکیال مکارم نوشته شده که درش۸۲وظیفه منتظر اورده شده و

درکانال مهدویت ایتا خلاصه وطایف رو اقای افشاری بیان کرده.کمترین وظیفه ما دعا هست و درکنارش اعمال مستحبی روبه ایشان تقدیم کنیم که نه تنهاتموم نمیشه بلکه ارزش میابد.

اولین وظیفه دوری کردن از گناهان هست

امیدوارم همه مون بهش متلزم باشیم

منتظران عزیز دقت داشته باشند من دردوران عیبت وظیفه داریم به سمت امام و به سمت ظهور حرکت کنیم اینوخیل ...

ممنونم که گفتین عزیزم 

بله درسته باید به واجبات خودمون عمل کنیم و از گناهان تا اونجا که میتونیم دوری کنیم 

امام زمان خودشون کمکمون کنند بتونیم روسفید باشیم 

البته همیشه بهشون بدهکار هستیم