2821
2789
عنوان

فوبيا

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 205 پست
ولي خب بشيني فك كني با خودتو و خودت متقعاد كني كه همچين چيزايي نيست بازم تاثيري نداره؟ مثلا هي بگي ن ...

انقد با خودم حرف ميزنم چراغو روشن ميكنم باز خاموش ميكنم انگار تو ناخوداگاهم نهادينه شده😔  شبايي كه همسرم نميتونه بياد خونه من تا صبح ميشينم هوا كه روشن شد ميخوابم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوبیا آمپول دارم وای که خیلی خیلی میترسم و حالم بد میشه هنوز بعد 4سال آزمایش عقد ندادم 10سالم خون ندادم خخخخخخ 

❤زتمام بودنی ها توهمین زآن من باش ❤که زغیرباتو بودن دلم آرزو ندارد😍
حق داري بابا دوران بچگي خيلي دوران مهميههههه

اره واسه همين عهد كردم با خودم دخترمو از هيچي نترسونم هركيم اينكارو كرد بزنم تو دهنش 😠😅 اخه خواهرشوهرام خيلي اهل ترسوندن بچن 

فوبیا آمپول دارم وای که خیلی خیلی میترسم و حالم بد میشه هنوز بعد 4سال آزمایش عقد ندادم 10سالم خون ند ...

داماد دايي من وقت ازمايش عقد هرچي گفته من ميترسم فكر كردن يه ترس عاديه توجه نكردن اينم روش نميشده اصرار كنه ميگه تا امپول رو دكتر زد تو دستش غش كرد 😂 

بهش بگو ميگم خواهر شوهر بيادا ، كه دودش بره تو چش خودشون😂

اره بايد همين بلارو سرشون بيارم 😂 هرچند دخترم الانم از يكي از عمه هاش ميترسه تا ميره بغلش انچنان گريه ميكنه نميدونم چرا ! ٤ ماهشه 

داماد دايي من وقت ازمايش عقد هرچي گفته من ميترسم فكر كردن يه ترس عاديه توجه نكردن اينم روش نميشده اص ...

خخخخخخ اره منم اولش خجالت میکشیدم از شوهرم هیچی نگفتم بعد که نشستم خون بگیره تا آمپول دیدم شروع کردم به لرز بعدش دکتر که دستم گرفت گفت چقدر یخی بیاید ببریدش الان غش میکنه 

❤زتمام بودنی ها توهمین زآن من باش ❤که زغیرباتو بودن دلم آرزو ندارد😍
خخخخخخ اره منم اولش خجالت میکشیدم از شوهرم هیچی نگفتم بعد که نشستم خون بگیره تا آمپول دیدم شروع کردم ...

اينم دختر داييم ميگفت زرد شده بود عرق كرده بود گفتم شايد معتاده ميترسه دستش رو شه😂😂