2777
2789
عنوان

ساعت 50 2 شب رفتم نونوایی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4387 بازدید | 159 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی نیس بگه وقتی جنگ بشه آب برق گاز قطع باشه برنج رب روغن ب چ کاری میاد چطوری درس میکنن

عزیزم عقل ک نباشد جان در عذاب است...

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

من فقط شیر خشک چند تا خریدم دیکه هیچی اصافه نخریدیم 

اونم چون شهرستانیم امکانش هست از مرکز که تهران باشه شیر خشک ارسال نشه  بچه رو نمیشه کاریش کرد بگیم شیر خشک نیست تو چایی بخور ؟   اگه خود مردم حمله نمیکردن به فروشگا ها الان همه جی سر جای خودش بود گرونم نشده بود. خدا بزنه به کمر اوناییم که تا فهمیدن جنگ شده احتکار کردن مغازه دارا میگن عمدا فروشا جنس بهمون نمیدن 

بابا ج‌ن‌گ تا اخر هفته ب امید خدا تموم میشهخود مردم دارن کاری میکنن ک قحطی بیادهرکیو میبینی رب روغن ...

واقعا تموم میش؟ روچه اصلی میگید

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
تو روستا بترسی حکم این داره قتل عمدانجام دادم(خودم هم تو روستام)

ما روستا نیستیم از نظر جغرافیایی استانمون بزرگ ترینه ولی خوب سیستان و بلوچستانیم همیشه خدا صف نونوایی وحشتناکی و کیفیت نون از حد پایینی پایین تره بخدا نون معمولی می‌خریم دونه 25 نه اینکه تنوری با هیزمی باشه فقط قابل خوردن تره .صف بنزینی که همیشه 50نفر کم کم جلوتن به جنگم ربطی نداره از وقتی یادمه همینه 

مثلا میخوان زنده بموننن اینطوری که از مسمومیت غدایی میمیرن

😁😁

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

من فقط شیر خشک چند تا خریدم دیکه هیچی اصافه نخریدیم اونم چون شهرستانیم امکانش هست از مرکز که تهران ب ...

کارت خوب بوده امکانش هست 

نمیشه که بچه گفت صبر کن جنگ تموم شه

تو شهری که الان هستم که والا همه چی به وفور پیدا میشه،حتی نونواییا تا کی بازن که ملت تو خونشون نون انبار نکنن😑بس کن ایرانی بالاخره که تموم میشه باز باید بری بخری

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)