2777
2789
عنوان

آرزویی که نابود شد

523 بازدید | 17 پست

سلام بیایید یکم گریه کنم براتون خسته شدم به رو خودم نیاوردم خودمو زدم به اون راه

یک سال تمام این پسر می‌شناختم ولی نه بهش وابسته شدم نه حسی بهش داشتم شابد بیشتر از یک سال بوده یادم نیست کی فالوش داشتم 

تازه ۳ ماه بود عاشقش شده بودم دست دست میکردم گفتم تو این روز بهش میگم این برنامرو دوهفته پیش چیده بودم خدا لعنت کنه این زندگی رو الان حتی اینترنت ندارم ببینم چکار میکنه شماره ای ندارم ازش 

از کسی خوشم نیومد الانم که آمد اینجوری شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخت مارو رو برگه سیاه نوشتن

دقیقااااا😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا یا تموم کن این زندگیمو یا درست کن اونجوری میخوام 😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
حاجی عشق و عاشقی این وسط چی میگه ما الان جونمونم قسطیه بذار ببینیم اصن زنده میمونیم

من جونم دیگه مهم نیس🙂

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

هرکسی اینروزا داره برای یه آرزوی بر باد رفته اش گریه میکنه 

یکی تازه ازدواج کرده 

یکی تازه کسب و کار راه انداخته 

یکی تازه عاشق شده 

یکی هم عین ما بعد این همه سال خونه خرید تا بره توش زندگی کنه اما نمیدونه اون روز رو زنده هست یانه

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪
من جونم دیگه مهم نیس🙂

والا منم همچی از دست رفته بیکار و علاف نشستم توخونه به دیوار نگاه میکنم دیشب کلا صدا انفجار پیش خونمون میومد از جامم بلند نشدم ببینم چه خبره

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋