اووه پس من برم پیش دکتر دوباره.بهم گفت آسپرین قبل انومالی بخور.نمیدونم کی بخورم خب دقیق.حالا دوماه مونده تا انومالی یعنی چی.من تااازه میخوام ۳۰تیر برم سونوی غربالگری اول
سونو گرافی اِن تی و یه آزمایش خون برای غربالگری لولهسونوگرافی انومالی و آزمایش خون (غربالگری دومه)
وای مرسی واجب شد برم دکتر پس.دقیق ازش بپرسم کی آسپرین شروع کنم.من فک کردم به اولی میگن انومالی.خب من سه ماهم مونده تا انومالی این چراازالان برام نوشته اسکوله
مشکلی داری برای مصرف اسپرین؟آخه من یادمه برای بارداری اولم بالای بیست هفته بودم دکترم آسپرین داد !من ...
ا پس خوبه.من دوسندارم مصرف کنم.میترسم.خودمکمخونی دارم.حتی اگ غلظت هم داشته باشم با تغذیه میتونم درستش کنم.شماتوبازداری اول که میگی از هفته بیست شروع کردی تا چند هقته خوردی یعمی کی قطعش کردی؟؟؟ وچرا خوردین؟؟اصلاایناسپرین چزاتجویز میکنن؟
مشکلی داری برای مصرف اسپرین؟آخه من یادمه برای بارداری اولم بالای بیست هفته بودم دکترم آسپرین داد !من ...
ا پس خوبه.من دوسندارم مصرف کنم.میترسم.خودمکمخونی دارم.حتی اگ غلظت هم داشته باشم با تغذیه میتونم درستش کنم.شماتوبازداری اول که میگی از هفته بیست شروع کردی تا چند هقته خوردی یعمی کی قطعش کردی؟؟؟ وچرا خوردین؟؟اصلاایناسپرین چزاتجویز میکنن؟