2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووه پس من برم پیش دکتر دوباره.بهم گفت آسپرین قبل انومالی بخور.نمیدونم کی بخورم خب دقیق.حالا دوماه مونده تا انومالی یعنی چی.من تااازه می‌خوام ۳۰تیر برم سونوی غربالگری اول

ببخشید به اولی چی میگن؟؟

سونو گرافی اِن تی و یه آزمایش خون برای غربالگری لوله

سونوگرافی انومالی و آزمایش خون (غربالگری دومه)

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
سونو گرافی اِن تی و یه آزمایش خون برای غربالگری لولهسونوگرافی انومالی و آزمایش خون (غربالگری دومه)

وای مرسی واجب شد برم دکتر پس.دقیق ازش بپرسم کی آسپرین شروع کنم.من فک کردم به اولی میگن انومالی.خب من سه ماهم مونده تا انومالی این چراازالان برام نوشته اسکوله

وای مرسی واجب شد برم دکتر پس.دقیق ازش بپرسم کی آسپرین شروع کنم.من فک کردم به اولی میگن انومالی.خب من ...

مشکلی داری برای مصرف اسپرین؟

آخه من یادمه برای بارداری اولم بالای بیست هفته بودم دکترم آسپرین داد !

من ۱۷ هفته ام و هنوز مصرف نمیکنم آسپرین ، یعنی زوده 

شما هم رفتی ازشون سوال کن. ببین چی میگن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
مشکلی داری برای مصرف اسپرین؟آخه من یادمه برای بارداری اولم بالای بیست هفته بودم دکترم آسپرین داد !من ...

ا پس خوبه.من دوسندارم مصرف کنم.میترسم.خودم‌کم‌خونی دارم.حتی اگ غلظت هم داشته باشم با تغذیه میتونم درستش کنم.شماتوبازداری اول که میگی از هفته بیست شروع کردی تا چند هقته خوردی یعمی کی قطعش کردی؟؟؟ وچرا خوردین؟؟اصلاایناسپرین چزاتجویز میکنن؟

مشکلی داری برای مصرف اسپرین؟آخه من یادمه برای بارداری اولم بالای بیست هفته بودم دکترم آسپرین داد !من ...

ا پس خوبه.من دوسندارم مصرف کنم.میترسم.خودم‌کم‌خونی دارم.حتی اگ غلظت هم داشته باشم با تغذیه میتونم درستش کنم.شماتوبازداری اول که میگی از هفته بیست شروع کردی تا چند هقته خوردی یعمی کی قطعش کردی؟؟؟ وچرا خوردین؟؟اصلاایناسپرین چزاتجویز میکنن؟