2777
2789
عنوان

کنکوریا بگید چیکار کنم

121 بازدید | 11 پست

خیلی سردرگمم یکی میگه دهم رو جمعبندی کن و تست بزن، یکی میگه دهمو ول کن پیشخوانی کن واسه یازدهم، بعدا تست دهمو بزن 😐

خودم میخوام اول دهمو جمعبندی کنم ولی تست زنی اصلا بلد نیستم همش درصدم پایینه

شما جای من بودید چیکار می کردید؟

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

جای تو بودم مشاور میگرفتم و از اول با برنامه اون میرفتم 

کاری که خودم نکردم و پشیمونم از این بی برنامگی 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
جای تو بودم مشاور میگرفتم و از اول با برنامه اون میرفتم کاری که خودم نکردم و پشیمونم از این بی برنام ...

مشاور گرفته بودم، پولمو خورد و هیچ کاریم نکرد و همش هم میزد تو ذوقم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست زدین مرحله ای هست اینطوری نیست که شما از اول ۱۰۰ درصد بزنید باید اول ۳۰ درصد شروع بشه بعد پله ای میره بالا تر ....اول دهم رو بخون و جمع بندی کن چون پایه هست و از یازدهم نمیشه شروع کرد ...آخر سر هم نه دهن یه میگیری نه یازدهم .....پس اول دهم تست زده و جمع شود سال بعد هم یازدهم

دهم بخون یازدهم ول کن خود سال یازده کلی فرصت داری کلاس برو بعذ کاراگاه مشاوره تاملندم خوبه محمودی

برای شیمی و فیزیک ویدیوهای کیو ببینم که کامل و از صفر توضیح بده؟ خیلی ضعف ندارم، با سوال حل کردن اوکی میشم اما بازم ترجیح میدم از صفر شروع کنم