2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین دوره باید بری نازک دوز حدودا ۶ ماه طول میکشهتو نازک دوز ۳ مدل مانتو یاد میگیرینازک دوز پایه خی ...

نمیشه ک مثلا بالاتنه رو یاد بگیرم بعدش استینو اینازو اخه نمیشهک مثلا یقه خالی دوخت یا استین خالی بعد میشه هرچی دلم بخوادو یااد بگیرم؟ اخه بعضی مدلارو اصا دوست ندارم 

نمیشه ک مثلا بالاتنه رو یاد بگیرم بعدش استینو اینازو اخه نمیشهک مثلا یقه خالی دوخت یا استین خالی بعد ...

بله تو‌دوره نازک‌دوز اولش استین و یقه یاد میدن 

بعدش هر مدلی ببینی میتونی خودت الگوش رو بکشییی

ولی واسه دوختش باید دوره ببینی

دوره نازک دوز در حد چنتا مدل شومیز و مانتو هست

ولی وقتی بری‌دوره مانتو دوز هر مدل مانتو کت سرافن‌رو ببینی میتونی خودش الگوش رو بکشی و برش بزنی و بدوزی

حتما باید دورت رو کامل کنی تا بتونی‌بدون عیب و نقص لباس بدوزی

بله می تونی همون اول مرحله بالاتنه مانتو بدوزی

🫤چرا گیجش میکنین

کدوم کلاسی هست که فقط بالا تنه مانتو یاد بده؟

باید از پایه شروع کنه تا بهتر بتونه کار کنه

میتونه‌همون‌اول بره مانتو دوز

ولی واسه راحتی خودش باید اولش بره دوره نازک

بله تو‌دوره نازک‌دوز اولش استین و یقه یاد میدن بعدش هر مدلی ببینی میتونی خودت الگوش رو بکشیییولی واس ...

بنظرتون فایده ای داره برم کامل یاد بگیرم؟ 

اخه علاقه ندارم فقط از اینکه برم پارچه بگیرم اون لباسی ک خودم میخوامو داشته باشمش لذت میبرم از خود کارش زیاد نه

بعدم به هیچ عنوان نمیخوام باهاش درآمد داشته باشم فقط میخوام برای خودم بدوزم چون اکثرا با خیاط زیاد سروکار دارم خیلیاشونم تهش اونی ک من میخوامو تحویلم نمیدن حتی زورشون میاد ایراد کارشونو بگیرن

🫤چرا گیجش میکنینکدوم کلاسی هست که فقط بالا تنه مانتو یاد بده؟باید از پایه شروع کنه تا بهتر بتونه کا ...

نازک دوز یعنی پارچه های نازک و تابستونه رو بدوزیم مثل پارچه نخی درسته؟ پارچه های زمستونه ضخیم میشه ضخیم دوزی؟