2777
2789

نهایی 3 ونیم گرفتم مستمر هم پانزده شدم پاس میشم با جمع و اینا؟

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

مگه نمره ها رو دادن؟

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن مستمر حساب نمیشه 

یاباید تک ماده بزنی یا بالای هفت

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

ن مستمر حساب نمیشه یاباید تک ماده بزنی یا بالای هفت

چرا میشه من پارسال بعضی درسارو افتادم ولی چون مستمرم بالا بود سالانه ام بالا 10 شد دیگه نیوفتادم

مستمر نوبت اول بگوو نمره دی ماه و نمره مستمر نوبت دومتا بگم

ترم اول رو یادم نیست 

ولی نمره ی ورقه 3 و هفتاد و پنج شدم مستمرم هم 15 شدم 

ن مستمر حساب نمیشه یاباید تک ماده بزنی یا بالای هفت

عزیزم من خبر دارم پارسال هم همینطور برام پیش اومد پاس شدم با مستمر جمع میشه خب

چرا میشه من پارسال بعضی درسارو افتادم ولی چون مستمرم بالا بود سالانه ام بالا 10 شد دیگه نیوفتادم

نهایی با عادی فرق داره 

نهایی جمع نمیشه