2777
2789
عنوان

یه نفر دوست دارم باید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 24 پست
دوست داشتن هاتون احساسی اسیب داره انگار خودتون به جون ناارامشی های خودتون افتادین خواستگارها رد کردن ...

خب نمیتونم به کس دیگه ای فکر کنم. کلا ذهنم درگیرشه. منم سنم کم نیست که بگم عشقم بچگانه ست واقعا دوسش دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو سن ازدواج م. سر این پسره خواستگارامو رد میکنم. چطوری بیخیال بشم. سر کار تقریبا هر روز میبینم ...

اون اگه میخواستت خودش یه حرکتی میزد. اینکه تو بگی هم قطعا اشتباهه چون مردا دوست دارن خودشون پیشنهاد بدن

پس ولش کن

تاپیک های قبل ۴۰۴ برای من نیست

خوشش بیاد خودش میاد

حس میکنم چون الان دانشجوه و شرایطشو نداره ممکنه پیش قدم نشه. از طرفی حدودا چن ماه دیگه درسش تموم میشه و همشهری ما نیست و برمیگرده شهرشون. خیلی ناراحتم

خب نمیتونم به کس دیگه ای فکر کنم. کلا ذهنم درگیرشه. منم سنم کم نیست که بگم عشقم بچگانه ست واقعا دوسش ...

ربطی ب سن نداره ،هرموضوع مهم احساس هوس هیجان اومده جای عقل اراده تفکر گرفته ،دوست داری صدمه وآسیب ببینی؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

رابطه مون در حدی نیست که این حرفارو بزنم. در حد سلام و احوال پرسی و کار

ی طوری باید بفهمی نظرش درموردت چیه اصلا تو فکر ازدواج هست یا نه،،، تا اخر عمرت که نمیتونی منتظرش بمونی،،، رو پیشنهادم فکر کن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

ربطی ب سن نداره ،هرموضوع مهم احساس هوس هیجان اومده جای عقل اراده تفکر گرفته ،دوست داری صدمه وآسیب بب ...

نه آسیب که نه ولی نمیدونم باید چطوری ذهنمو ازاد کنم

اخرش چی شد؟ الان ازدواج کردین؟

آخرش اینکه هیچ کدوم درست نشد چون من هیچ وقت نمی‌تونستم حرفی بزنم بهشون چون خیلی محتاط و خجالتیم ریسک نمیکنم و همش الکیه منتظر بودن بلد بودم.

البته پیشنهاد نمیکنم برید بگید بهش یا نه

چون اگه رد کنه خیلی احساس بدی خواهید داشت هر وقت دیدیشون خجالت زده خواهید شد

اگه هم قبول کنه بعدها ممکنه براتون ناز هم کنه که شما بودی اومدی پیشنهاد دادید.

بهترین راه فقط چراغ سبز غیر مستقیم هست

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
نه آسیب که نه ولی نمیدونم باید چطوری ذهنمو ازاد کنم

آسیب نه!! یکی از آسیب هاش همین ک داری فرصت ها ازدست میدی  دیگ چطوری باید باشه آسیب 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.