2777
2789

دوستان یک ماه به موعد قرار داد مونده گفته من بدهکارم صدتومن همین حالا بدین و تمدید کنید یا بلندشین ماهم شرایطمون جوری نیست که بلندشیم متاسفانه...

خواستم بگم که 

توروخدا اگر صاحب خونه هستین رحم کنید به مستأجرا می‌دونم شما هم بدهکارین ولی انصاف داشته باشید الان اوضاع کار افتضاح نباید همدیگه رو اذیت کنیم😔🥲

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»

اینا از خیانتکاران بدترن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

برجی ۷تومن داریم کرایه میدیم این ماه فقط عقب افتاده

گفته من مستاجر میارم پولمو بدین 

واقعا نمی‌دونم چی بگم از طرفی حق داره از طرفی درک و شعور نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشونم بدهکار بوده از ناچاری زودتر پول خواسته

میگم ایشون هم حق داره الان همه گرفتارن 

ولی بازنشسته بانک یه تا ماشین داره وضع مالی خوبی داره خداروشکر 

می‌تونه صبر کنه ولی خیلی طمع کار

صاحب خونه همینهآدمی خودشو برتر میبینه نمیفهمن در نهایت همه یه مشت خاکیم و کسی به کسی برتر نیستامیدوا ...

باورت میشه دوتا ماشین kmc داره ؟ وضع مالی خوبی داره بازنشسته بانک می‌تونه صبر کنه اما داره اذیت میکنه

تا اخر قرارداد نمیتونه شما و بلند کنه زیر بار حرف زور نرید.تو همین مدت برید دنبال خونه.

گفته باید زودتر باهام تمدید کنید اگر میخواهید اگر نمیخواید برین جای دیگه 

خودش گفته بدهکارهنمیتونه که ماشینش رو بفروشه برا بدهی

بله منم نگفتم بفروشه یکم صبر و متانت به جایی بر نمیخوره یکم درک