2777
2789

هستن که

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از وقتی که ج... شده هیچکدوم از برنامه ها پیامی ندادن منکه همیشه کلی تخفیف داشتم و از بینشون گل ...

من رفتم اسنپ فروشگاه  ، همشون کار میکنن ، مثل قبله،  حتی دیجی کالا 

تخفیف های سوپرمارکتی و میگی؟

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

من رفتم اسنپ فروشگاه ، همشون کار میکنن ، مثل قبله، حتی دیجی کالا تخفیف های سوپرمارکتی و میگی؟

اره سرویسای پیکی منظورمه.  سوپرمارکت و نونوایی و میوه فروشی و ..‌.    پست که آدم میترسه توی این شرایط به دستش نرسه

اره سرویسای پیکی منظورمه. سوپرمارکت و نونوایی و میوه فروشی و ..‌. پست که آدم میترسه توی این شرای ...

درسته .منم دیروز سفارش دادم نصفش و نیاورد ، نصفش هم جابجا آورد