2777
2789

همسایه مون رفتن گفتن اول سیصد بدین ک آدرس کارخونه رو بدیم ک برین برا قرارداد اینا بنظرتون بخاطر چندتا سیصد تومنی کلاه برداری نمیکنن؟

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که پول میگیره یعنی کلاهبرداری

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

همین که پول میگیره یعنی کلاهبرداری

عه دیوار پر شده که

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

هرجا اول پول خواستن دزدن 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
عه دیوار پر شده که

خود دیوار منشا همه کلاهبرداریاس خب

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خود دیوار منشا همه کلاهبرداریاس خب

🥴

سپاس دوستان

اونی که رفته اگر دفتر کاریابی باشه پایین ترین قیمت همینه بالاترینش ۸٠٠تومنه... تازه میری ثبت نام میکنی تو اگهی یه چیزی میگه. بعد که میری دفتر یه کارهای دیگه معرفی میکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اونی که رفته اگر دفتر کاریابی باشه پایین ترین قیمت همینه بالاترینش ۸٠٠تومنه... تازه میری ثبت نام میک ...

تو دیوار زده آدرس دفتر برا استخدام کارخونه خب من نمیدونم الان برم بدم آخه اسمشو میزارن حق خدمات🥴

اگر میخوای کار مطمعن پیدا کنی بدون هزینه ثبت نام. اسم تمام کارخونه های، شهرتو بزن تو گوگل اگررر دسترسی داری آدرس و شماره تماس داره زنگ میززنی و میری فرم پر میکنی ـ. اگر نه که تو سایت جاب ویژن و ای استخدام ثبت نام کن که ثبت نامش کاملاا رایگانه.؛ اگر سابقه کاری داری که چه بهتر؛ اگر  نه که یه رزومه خیالی درست کن.. هر چقدر رزومه ت پر پَر و پیمون باشه احتمال استخدامت بیشتره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

شاهين صمد پور فك كنم يه بار رشته ستوري گذاش كه اينا ك لاه بر دارن و اكثرا تو كار ق چ اق ا عض ا بدن ...

یعنی چی🥴🥴🥴