2777
2789
دقیقا کارش چیه ؟ منم خیلی دنبال کارم رزومه میخواد ؟ حقوق چنده

اکثر جاها سابقه نمیخواد کارشم چیدن قفسه های فروشگاهه دیگه حالا مواد غذایی و غیره …

حقوقشم خوبه به نسبت ۹ تا ۱۲ تومن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثر جاها سابقه نمیخواد کارشم چیدن قفسه های فروشگاهه دیگه حالا مواد غذایی و غیره …حقوقشم خوبه به نسب ...

از کجا پیدا کردی ؟ ساعت کاریش چطوره 

ببین اگه جای امنی هست برو فکر نکنم سخت باشه 

از کجا پیدا کردی ؟ ساعت کاریش چطوره ببین اگه جای امنی هست برو فکر نکنم سخت باشه

از داخل دیوار

ساعت کاریشم ۸ تا ۱۷ 

میخوام بدونم مثلا یهو نیاد بگه کارتون باید جا به جا کنی چون گفتن بهم یکم کارش برای خانوما سخته واسه همین میخوام اگه کسی تجربشو داشته راهنمایم کنه 🥲

صندوقدار که بودم بعضی وقتا چیدمان میکردم برای من سخت بود پاهام درد می‌گرفت. بعضی از فروشگاه ها اجازه ...

میشه یکم راجب کارش بیشتر بهم توضیح بدی لطفا ؟

یعنی لازم نیست کارتونی چیزی جا به جا کنیم فقط قفسه هارو باید پر کنیم و بچینیم ؟

میشه یکم راجب کارش بیشتر بهم توضیح بدی لطفا ؟یعنی لازم نیست کارتونی چیزی جا به جا کنیم فقط قفسه هارو ...

صاحب کارم کارتون هارو میورد من فقط چیدمان میکردم چیز سنگین جا به جا نمیکردم... حواستم خیلی باید به تاریخ و قیمت ها باشه. مثلا یه چیزی گرون شده بود من چک نکرده بودم و قیمت قبل فروختیم و ضرر بدی بود. 

صاحب کارم کارتون هارو میورد من فقط چیدمان میکردم چیز سنگین جا به جا نمیکردم... حواستم خیلی باید به ت ...

خب اینجا هایپر مارکته فروشگاه زنجیره ای نیست که چرخشی باشه من بخوام مسئول صندوق هم باشم بازم از این دردسرا داره یعنی ؟

خب اینجا هایپر مارکته فروشگاه زنجیره ای نیست که چرخشی باشه من بخوام مسئول صندوق هم باشم بازم از این ...

اگه منظورت قیمت هاست. بله

بعضی از فروشگاه ها خودشون قیمت هارو درست میکنن ولی توی هایپر مارکت ما وظیفه صندوقدار بود قیمتارو عوض کنه

اگه صندوقت کم و زیاد بشه دردسر میشه. اسونه ولی دقت میخواد

اگه منظورت قیمت هاست. بلهبعضی از فروشگاه ها خودشون قیمت هارو درست میکنن ولی توی هایپر مارکت ما وظیفه ...

بخاطر همین دردسراش دوست ندارم صندوق باشیم هیچ وقت :(

باشه عزیزم بازم ممنون از راهنماییت💜