2777
2789
عنوان

خیلی عصبی شدم این روزا

170 بازدید | 15 پست

شمام؟ سطح تحملم شدید پایین اومده سریع قاطی میکنم خستم واقعا کاش جای دیگه ای بودم

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق همه همین شدنحس میکنم با دوست پسرم توی یه تایم پریود شدیم از بس جفتمون عصبی ایم

واقعا دنبال بهانم برای دعوا حوصله اصلا ندارم خدا رو شکر سینگلم😂مگه نه کات میشد

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

من زندگی روزمرم کلا قاطی شده اصلا نمی تونم کاری انجام بدم عصبی استرس دارم ای خدا یعنی تا کی میگن تا ۶ ماه والله تا اون موقع با بمب نمرده باشم صد در صد سکته رو زدم 😑

منم همه همینن نت هم نیست بیشتر چون زندگیمون اصلا لنگ شده به خاطر این جن*گ

دقیقا بی پولی هم از یه ور 

من دائم حوصلم سر میره هیچی خوشحالم نمیکنه نمیدونم افسرده شدم یا بخاطر شرایطه

افسرده بودیم دیگه تکمیل شد

من عصبی و دعوایی و بهونه گیر و بددهن شدم. منی که خودم به بددهنی خیلی حساس بودم. وای

😂ببین چقدر فشاره روت