2777
2789

دخترم چهارماهه است ماه اول روکلاشيرخودم روخوردماه دومم هم براي خودم روخوردهم شيرخشک بهش ببلاک ميدادم احساس ميکردم يبوست داره فکرکنم سه تاقوطي بهش داديم ازداروخانه نان گرفتم يه شب بهش دادم بي ادبيه اسهال گرفت آپتاميل شروع کردم که تاحالاخوب بوده ولي جديدادخترم درست وحسابي شيرنميخوره استفراغش شديدشده بردمش دکتربهش نکسيوم داده دکترش داﺋم ميگه شيرخشک هاهمشون يکين هيچ فرقي نميکنن تازه وزن گيريش هم روي نموداره امااگه دقت کني ميبيني نسبت به سه ماهگيش کمتروزن گرفته اون موقع يک کيلودرماه گرفته بودولي الآن نيم کيلو امروزبامشورت دکترداروخانه براش بيوميل پلاس گرفتم ولي هنوزندادم نميدونم چيکارکنم کسي تجربه اي داره بهم کمک کنه؟؟؟؟؟آپتاميل بهتره يابيوميل پلاس؟؟؟؟؟کدومابراي وزن گيري بهترن؟؟؟؟

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نان برا وزن گیری خوبه بعدشم چن روز بحث بود این بچه چهار ماهه ها شیر نمیخورن نمدونم چرااااا😤

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
فکر کنم باید دنبال شیر خشک ضد رفلاکس باشی

رفلاکس نداره عزيزم ميخواستم براش آپتاميل پپتي بگيرم ولي دکترش گفت رفلکس نداره احتياجي نيست

اولا زياد نوع شيرو عوض نكن تا بدنش مياد به يكي عادت كنه عوض ميكني

دوما الان فعاليت بدنيش بيشتر شده كم كم ميخواد بخزه يا بشينه طبيعي كمتر وزن ميگيره

اگر روي نمودار رشدشه وزن گيريش حساس نباش و همون شير قبلي رو بده بهش

اگر بخواد مثل ماهاي اول وزن بگيره كه پنجاه كيلو ميشه بچه يه ساله

اصلا اگر وزنش زياد باشه روند حركتيش و راه افتادنش تاخير ميفته بخاطر سنگين بودن

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
من به پسرم بیومیل میدادم هیچ فرقی نکرد ولی تا اپتامیل دادم ماشاالله اون موقع مثل توپ شده بود از کپلی

نميدونم چيکارکنم؟؟؟؟؟

ميخام وزن گيريش هم خوب باشه باآپتاميل خوب بودولي جديداخيلي بالامياره شيررو

منم بیومیل پلاس دو ماهی دادم پسرم به نظرم خوب بود اون ماه و یکم بیشتر وزن اضاف کرد ولی چون کمیاب شد ...

يعني بنظرشماآپتاميل وبيوميل پلاس فرقي ندارن؟؟؟؟؟؟