2777
2789

سلام ، دوستان پارتنر من که 5ساله با همیم ، اون 22سالشه و من19 و قصد ازدواج داریم اما نه توی این سن ،خیلی دوسش دارم و اونم همینطور ،شغلش ازاد هست 

از دیشب تا الان یه پیام به من نداده اگرم اعتراض کنم میگه درک نداری و فکر نمیکنی 

دیروز هم صبح ساعت 7که سلام صبح بخیر گفت تا عصر هیچ خبری دیگه ازش نبود 

به نظر شما توقع زیادی هست پنج دقیقه در طول روز یه پیام بده حالمو بپرسه؟! یا من زیادی حساسم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی اولویتش نیستی

ما چند روز بود با هم تموم کرده بودیم الان باز با هم اوکی شدیم اما حتی این دو روز سعی نکرد اون ناراحتی که ازش داشتمو برطرف کنه

حتی یه معذرت خواهی نکرد، یه ابراز پشیمونی نکرد

مدام نه ، چون خودمم کنکور داشتمو و گوشیم از سمت خانوده هم چک میشد اما هر شب اره

یکم بهش فضا بده اجازه بده تنها باشه مردا نیاز دارن منم که متاهلم همسرم نیاز داره سه روز اصلا حرف نمیزنه خودشو غار تنهاییش بعضی اوقاتم ی هفته طول میکشه زمان بده و تو اون مدتم خودتو سرگرم کن بزار خودش از غار تنهاییش میاد بیرون فقط ی اسنس بده بگو من متوجه شدم تو نیاز داری با خودت چند روزی خلوت کنی فقط خواستم بگم من به خلوتت احترام میزارم بعد صبوری کن ببین چی میشه این نظر منه باز حالا خودت تصمیم بگیر 

یکم بهش فضا بده اجازه بده تنها باشه مردا نیاز دارن منم که متاهلم همسرم نیاز داره سه روز اصلا حرف نمی ...

عزیزم بخدا من ادمی نیستم همش گیر بدم بهش ولی واقعا توقع دارم حداقل در طول روز حالمو بپرسه

احساس میکنم همه چیز براش اولویته جز من