2777
2789
عنوان

یعنی مادرشوهرم دیگه تهشه😑😂

185 بازدید | 7 پست

30 ام یه تاپیک زدم که گفتم همه چیزو میبره یخجال اتاقشون بعد دیگه واقعا ناراحت شدم رفتم خونه مامانم اینا 

بعد دیشب دعوتمون کرد شام رفتیم اونجا بعد حرف از شیر موز و اینا شد مامانم گفت خیلی وقته درست نکردیما گفتم اره دیدم میگیرم درست میکنیم شوهرم گفت خب پاشو بریم بیگریم خلاصه رفتیم شیر و موز و اینا گرفتیم اومدیم درست کردیم شوهرم گفت شیر زیاد میگیرم که بمونه صبح هاپامیشی بخوری هروقت موندی اینجا مامانم اینا زود رفتن شوهرم گفت ریحانه بمونه من میارمش موقع رفتن اصرار کردن که بمون امشب رو اینجا دیگه دیروقته و... 

بعد مادرشوهرم در کمال پررویی ادامه شیری که مونده بود رو ریخت تو بطری گفت میبرم اون اتاق بابا شیر محلی دوست داره بخوره😐درصورتی که شوهرم موقع تو یخچال گذاشتن اشاره کرد که اینو گرفتم ریحانه بیدار میشه صبح ها بخوره

منم اینو دیدم دیگه نموندم فیلممون که تموم شد گفتم منو ببر بذار خونه مامانم اینا یه هوایی هم میخوریم 

میدونید بحث شیر نیست یا حتی پولش نیست اصلااا و ابدااا

بحث اینه که با وجود اینکه فهمید من سر بی احترامی قبلیش رفتم خونه مامانم اینا بازم این حرکتو تکرار کرد

تو یه واحد زندگی میکنین؟

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بعد یکی از اشناهامون برداشته بود به من وشوهرم دلمه داده بود چون من عاشق دلمه ام مامان بنده خدای منم این ظرف دلمه رو اورده بود ایمجا که مثلا باهم بخوریم چون زیاد بود

من موقع خوردن گفتم وای چقدر من دلمه های قلانی رو دوست دارم خیلیییی خوشمزه درست میکنه باید اینسری موادشو بخرم بریم خونشون یکم برام درست کنه (فامیله باهم این حرفارو نداریم ترشی و ایناهم من مواد میدم برام درست میکنه) 

بعد مادرشوهرم ناراحت شده بود که چرا جلوی من میگه بدم به فلانی درست کنه وقتی من اینجاهستم🙄🙄🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بلا به دورنه سر این مسئله ساختمون کناریمون و دوتا ساختمون دیگه تخریب شدن و به ما گفتن تخلیه کنید ...

خب این تایم رو یکم همدلی کن بگذره

و ب شوهرت بگو گاهی برا مادرشم چیزای اختصاصی بخره ک دلش خوش شه

مثلا ی چیزی بخره جلو شما بگه این چون برا مامان خوبه خریدم بخوره

این مدل توجهات اختصاصی رو نشون بده حسادتش از بین میره

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

خب این تایم رو یکم همدلی کن بگذرهو ب شوهرت بگو گاهی برا مادرشم چیزای اختصاصی بخره ک دلش خوش شهمثلا ی ...

والا بخدا از همدلی گذشته

ما اومدیم چهار پنج تا مرغ گرفتیم دو کیسه برنج خریدیم چایی میوه گوشت چرخ کرده و... 

دیگه والا نمیدونم چی اختصاصی بخریم

الان تقریبا تو این یه هفته همه خریداشون شده 

ولی بازم من هیچی نمیگم پدر مادرن نوش جونشون ماعم مهمونیم دیگه 

اما این مادرشوهرم کلا مهمون داری بلد نیست

شکلات صبحانه دیگه چیه؟ موقع اومدن خریده بودیم با همون وسایلا برد گذاشت تث یخچال اتاق خواب یه قاشق واسه ما نیاورد با نون و پنیر وگردو صبحانه میداد به ما برای پدرشوهرم خامه و شکلات صبحانه ردیف میکردم

بخدا دیشب میخواستم به شوهرم بگم من حاضرم بمیرم ژیر اوار ولی دیگه حوصله اینجارو ندارم

ولی یبارم ایده شمارو اجرا میکنم ببینم چطور میشه

والا بخدا از همدلی گذشتهما اومدیم چهار پنج تا مرغ گرفتیم دو کیسه برنج خریدیم چایی میوه گوشت چرخ کرده ...

مرغ و برنج و اینا خیلی خوبه اما برای خونه س

اون خودش رو در رقابت با شما میبینه

توجه شوهرت رو میخواد

تنها راهشم اینه شوهرت بهش توجه اختصاصی ب خودش رو بکنه

خودت ب شوهرت یاد بده تا با هماهنگی خودت باشه

اینجوری نه تنها حسادت شما هم برانگیخته نمیشه ک موقع توجهات به مادرش خنده تم میگیره چون میدونی خودت ب شوهرت یاد دادی

اینجوری کم کم مادرشوهر ارضای روحی میشه و دست از رقابت برمیداره